Forum » Igre » Problemi z igro Prince of Persia
Problemi z igro Prince of Persia
MyotisSI ::
Helo!
Mam en problemček, Od kolega sem dobil 3CD-je od princa, seveda presnete. Iso datoteke sem razpakiral na disk in igro inštaliral. Vstavu sem crack po navodillu majstra hekerja in zadeva se zažene, nakar na lepem crkne. Igra ne pride niti do konca uvodnega filmčka!?
drgač mam AMD athlon 64, 512MB rama in ati radeon 9500 128MB, tako da dvomom, da je problem v hardveru.
Če ma kdo kako brihtno idejo bi bil kar hvaležen
Ajd čau
Mam en problemček, Od kolega sem dobil 3CD-je od princa, seveda presnete. Iso datoteke sem razpakiral na disk in igro inštaliral. Vstavu sem crack po navodillu majstra hekerja in zadeva se zažene, nakar na lepem crkne. Igra ne pride niti do konca uvodnega filmčka!?
drgač mam AMD athlon 64, 512MB rama in ati radeon 9500 128MB, tako da dvomom, da je problem v hardveru.
Če ma kdo kako brihtno idejo bi bil kar hvaležen
Ajd čau
- zaklenil: Xplicit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20301 (7431) | opeter |
» | Ekran šteka ob igranju preproste igre!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3835 (3087) | Cirosiro |
» | call of duty 4 se ne odzivaOddelek: Igre | 1753 (1542) | st0jko |
» | GF TI4200 problem z Battlefield 1942Oddelek: Igre | 1230 (927) | ERGY |
» | zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5486 (4260) | flipflop |