Forum » Strojna oprema » Problem z disketnikom!!!
Problem z disketnikom!!!
MrGTO ::
Zivjo!
Imam sicer nenavaden problem, ki pa mi trga zivce....
Nikakor ne morem spravit disketnika h pravilnemu delovanju.
Sistem:
DFI Nforce2 ultra Infinity
AMD 1700+
1 Gb rama
Radeon 9800pro
Antec TP 430W
Problem pa je tak. Ko priklopim disketnik mi stalno gori tista zelena oz. na nekaterih disketnikih je rumena lucka. V biosu imam ze od nekdaj nastavljeno da je disketnik prikopljen, vendar ga takrat nisem imel v compu in v winsih mi je vseeno pisalo da je priklopljen. Sedaj pa ko ga priklopim mi gori lucka in v winsih mi rece naj dam disketo notri tudi ko je notri!!!!!
WTF???
Kaj mi je storiti???
Lp, Blaž
Imam sicer nenavaden problem, ki pa mi trga zivce....
Nikakor ne morem spravit disketnika h pravilnemu delovanju.
Sistem:
DFI Nforce2 ultra Infinity
AMD 1700+
1 Gb rama
Radeon 9800pro
Antec TP 430W
Problem pa je tak. Ko priklopim disketnik mi stalno gori tista zelena oz. na nekaterih disketnikih je rumena lucka. V biosu imam ze od nekdaj nastavljeno da je disketnik prikopljen, vendar ga takrat nisem imel v compu in v winsih mi je vseeno pisalo da je priklopljen. Sedaj pa ko ga priklopim mi gori lucka in v winsih mi rece naj dam disketo notri tudi ko je notri!!!!!
WTF???
Kaj mi je storiti???
Lp, Blaž
aha...hvala lih to je blo...:)
no sedaj mam se eno offtopic vprasanje...
a za update-at bios s alt f2 metodo moram na disketo prenest samo .bin bios ali tudi AWDflash.exe???
Lp, Blaž
no sedaj mam se eno offtopic vprasanje...
a za update-at bios s alt f2 metodo moram na disketo prenest samo .bin bios ali tudi AWDflash.exe???
Lp, Blaž
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrGTO ()
Han ::
Ponavadi narediš najprej zagonsko (sistemsko) disketo in potem nanjo posnameš program za flešanje + bios. Potem se pa trikrat prepričaš, da je disketa res berljiva (datoteke skopiraš na disk), saj lahko z defektno disketo kar fino zakompliciraš zadevo...
tiborrr ::
Tole DFIjko lahko komot flashas iz Windowsev z programom WinFlash (na CDju poleg mo-boja)
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
ja sej sem flashal....pa vidis v drugi temi kaksen je rezultat
aja...hvala za vas trud in cajt
Lp, Blaž
aja...hvala za vas trud in cajt
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z disketnikom!!!Oddelek: Strojna oprema | 808 (730) | Dr Evil |
» | SATA ne gre...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (974) | Keyser Soze |
» | Zakaj mi vedno vidi disketnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1012) | OmegaM |
» | Cudna slika po testiranju v 3dMarku!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 826 (690) | MrGTO |
» | Problem z disketnikom (A:)!Oddelek: Strojna oprema | 1363 (995) | MAX34216 |