» »

Cudna slika po testiranju v 3dMarku!!!

Cudna slika po testiranju v 3dMarku!!!

MrGTO ::

Torej moj sistem:
-Epox 8rda+
-AMD XP 1700+
-256 Mb rama Corsair (3200)
-Leadtek 4200 128Mb 8x
-WD 80 GB

Proc sem že prej imel navitega na 2GHz. Testiral sem že prej in je ponavadio naredilo. Sedaj pa se je ustavilo in nisem mogel nič drugega narediti kot ga resetirati, pri tem sem pogledal v bios in tam so bile črne luknje po ekranu 8-O. Nato sem prišel v winse in tudi tam so neke črte po ekranu.
A sem mogoce skuru grafo? Ker nekako dela, sam ne 100%.

Lp, Blaž

Jok3r ::

Malo znizaj frekvenco GPU/RAM ker ti dela grafa artifekte :\ ...

MrGTO ::

trik je pa v tem , da jaz sploh nisem nikoli navijal grafe ampak samo procesor, katerega sem že odvil. Sedaj pa mi niti v winse noce prit, ampak se mi pokaze neka crno bela slika. Zanima me ce je to zelo hudo, da mi tudi v biosu ne dela pravilno. Namrec veliko je tudi crnih kvadratkov, namesto plavih. A je možno da je sou monitor?

Lp, Blaž

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MrGTO ()

frenk ::

a ti je ram na grafi mogoče crknu??...probej z drugo grafo

MrGTO ::

sm zdej probu z grafo od brata pa dela BP. Očitno je neki z mojo grafo narobe. Sam fora je v tem da sem brusu jedro in dal drugi hladilnik gor, zato sem verjetno zgubu garancijo, ali ne? :'(

Lp, Blaž

frenk ::

ja in ne:D...daj gor nazaj navadn hladilnik in če bo zgledala kot nova jo lahko reklamiraš...če maš dost jajc pa s sekundnim gor zalimej original hladilnik...ga sploh ne bojo mogl dol dat in tko niti pod razno ne bojo zvedl da je pošmirglan:D...tole z limanjem bl v rezervo vzam:)

MrGTO ::

ja sam bodo vedli da sem ga gor nalimal. A zmeraj dajo hladilnik dol? ce ne je super, to z sekundnim pa je res dobra ideja:D mislim da ga bom res kr gor zalimal pa naj si mislijo kar cejo.jaz bom reku da je bil tko naliman gor in pika!

aja sam kaj pa tisto lepilo na ramih, ki sem dal rebra tudi na rame. a tisto bi se dalo dat dol brez da bi poškodoval rame?
pa na drugi strani jedra sem tudi zalimal en košček reber.lahk jih ga dam dol sam lepilo bo še vedno ostalo.Kaj se da to lepilo z nečim sčistit, tako da nebi poškodoval kartice?

Lp, Blaž

frenk ::

jest sm to z bencinom čistu pa ni vidne kšne poškodbe na grafični:)

MrGTO ::

kaj pa ce vidijop da je blo jedro brušeno? a mi lahk kej težijo al samo povejo pac, da nimam več garancije?
Kaj pa bi lahko naredu s hladilnikom, k sm ga tud brusu? :D lahk bi ga pobarval,da se nebi vidlo da sem ga brusu....

Lp, Blaž

MrGTO ::

ma jaz sploh nisem siguren ce je grafa res sla rakom zvizgat. Zato ker v safe modu mi dokaj lepo dela, malo se vidijo neke navpične črte, sam to mi je že enkrat prej, pa sem potem nekako popravu. Moti me to, ker so v biosu tisti črni kvadratki!!!pa tut v winse ne pride.OK. lahk bi dal dol pa še enkrat gor pa bi mogoce slo noter. Prosim svetujte kaj lahk še nardim.....to vam pišem s tega racunalnika, tko da na internet lahk pridem.Sem v dvomih!!!

Lp, Blaž

MrGTO ::

fantje ni panike, lih kar sem opravu :D :D :D sem zamenjal detonatorje in dela vse BP.Sam neki me cudi, sej prej sm nevemkolkokrat ze odinstaliral driverje in dal originalne gor pa ni delalo.Sedaj sem pa dal gor detonatorje pa se to ne najnovejse pa dela.Vse to v varnem načinu seveda.

Se neki, kaj ima nvidia sralno te probleme s downloadanjem drierjev.Ko dam tam accept se potem nič ne zgodi.

Lp, Blaž


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako prilimati heatsinke na grafo?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
171467 (1177) Black Metalc
»

Navijanje DFI INFINITY (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
875116 (3003) Flamer
»

Garancija grafe!Nimam je vec :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
5895 (719) frenk
»

Pomoc pri navijanju AMD XP 1700+!!!

Oddelek: Navijanje
111009 (807) Fury
»

Problem z navijanjem 1700+ na Epox 8rda+!Pomoc!!!

Oddelek: Navijanje
191187 (966) morphling1

Več podobnih tem