Forum » Izdelava spletišč » spletna galerija
spletna galerija
Alexis ::
Lep pozdrav
Em, najprej naj povem, da nimam pojma, tako da, prosim za razumevanje!
skratka zanima me tocno kako se naredi spletno galerijo!
Kako tocno stvar narest in kako potem to funkcionira. A je kdo ze pocela kaj takega!
Skratka, tko da imas na strani eno malo galerijo kjer lahko objavi slikice, ki ti po mili volji padejo na pamet!
No to je to
Hvala
lp
Em, najprej naj povem, da nimam pojma, tako da, prosim za razumevanje!
skratka zanima me tocno kako se naredi spletno galerijo!
Kako tocno stvar narest in kako potem to funkcionira. A je kdo ze pocela kaj takega!
Skratka, tko da imas na strani eno malo galerijo kjer lahko objavi slikice, ki ti po mili volji padejo na pamet!
No to je to
Hvala
lp
live life and when it ends...enjoy in death
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
zenith1 ::
Hmm, priporočam ti da dobiš dober zastonjski server z podporo PHP in MySQL. Za te zadeve imaš gor lepljivek.
Potem pa spletna galerija. Meni najboljša varianta do sedaj je Minigal, ima super podporo, lasten forum, fotke lahko uploadaš od kjerkoli z neta, veliko skinov.... Ta galerija potrebuje samo PHP, se jo uploada, nastaviš folderju CHMOD 777, zaženeš admin.php in opraviš nastavitve in basta.
Primer moje galerije
Potem pa spletna galerija. Meni najboljša varianta do sedaj je Minigal, ima super podporo, lasten forum, fotke lahko uploadaš od kjerkoli z neta, veliko skinov.... Ta galerija potrebuje samo PHP, se jo uploada, nastaviš folderju CHMOD 777, zaženeš admin.php in opraviš nastavitve in basta.
Primer moje galerije
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zenith1 ()
Alexis ::
Hoj
Matr Zenith mas dobr narjen! Res, ful dobr zgleda! A slikov si sam? Ker slike so zakon!
Aja res hvala za vse informacije in pomoč, tako da upam, da mi bo uspel kej skupej spacat da bo saj za 1/4 tako dobro kot tvoje!
ful noro res
hvala
Matr Zenith mas dobr narjen! Res, ful dobr zgleda! A slikov si sam? Ker slike so zakon!
Aja res hvala za vse informacije in pomoč, tako da upam, da mi bo uspel kej skupej spacat da bo saj za 1/4 tako dobro kot tvoje!
ful noro res
hvala
live life and when it ends...enjoy in death
zenith1 ::
Thanx.
V bistvu je to samo skripta, tako da izgled galerije bo isti ali pač odvisen od skina, ki ga nameravaš uporabit.
Aja, slike so seveda moje. Vse pride s časom
V bistvu je to samo skripta, tako da izgled galerije bo isti ali pač odvisen od skina, ki ga nameravaš uporabit.
Aja, slike so seveda moje. Vse pride s časom
d3k0 ::
zenith1 tudi moje pohvale.......
daj se enkrat powej kok se nardi?
tnx
daj se enkrat powej kok se nardi?
tnx
!.....Happy new 2005.....!
root987 ::
dej preber kak readme al pa howto
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 42916 (18039) | Longinus |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4990 (3807) | Bela01 |
» | Joomla - vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1179 (1019) | Hardstyle |
» | [Še ena za oceni] Spletna stran godbe ČrnomeljOddelek: Izdelava spletišč | 1640 (1246) | zenith1 |
» | Koncert Rammsteinov v hali Tivoli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 24267 (21696) | Tear_DR0P |