Forum » Sedem umetnosti » Koncert Rammsteinov v hali Tivoli
Koncert Rammsteinov v hali Tivoli
Vrocipes ::
Tudi jaz sem bil na kocertu in moram rečt -=POKLON!=-, naredili so totalni OWNAGE, preden sem šel na kocert si niti približno nisem mislil da bi blo vsaj tako kot "Live Aus Berlin", vendar je bilo. Dobr vzdušje je blo tam boljše pa več ljudi, ampak kar se tiče atrakcij v Tivoliju pa nimam kaj. Sicer pa so to itaq vse oni z sabo pripeljali. (6 tovornjakov). Bo pa zdaj po koncu te turneje baje v Berlinu spet in mi je prav žal da ne bom šel Aja pa teh 7k kok je stala karta se mi niti slučajno ni zdelo škoda, kot je rekel Jackal bi tudi jaz dal vsaj dvojno če ne trojno vsoto, če bi bilo treba.
Jackal ::
Še nekaj videoposnetkov s koncerta. Avtor je Tear_DR0P
Za ogled je potreben Divx kodek 5.2.1 ali novejši - Divx
Apocalyptica - 1. del (3.3MB)
Apocalyptica - 2. del (2.3MB)
Rammstein - Mein teil (3.6MB)
Vožnja s segwayem - America (0,6MB)
Vožnja s segwayem brez rok - America (0.8MB)
The roof is on fire - Rammstein (3.5MB)
Za ogled je potreben Divx kodek 5.2.1 ali novejši - Divx
Apocalyptica - 1. del (3.3MB)
Apocalyptica - 2. del (2.3MB)
Rammstein - Mein teil (3.6MB)
Vožnja s segwayem - America (0,6MB)
Vožnja s segwayem brez rok - America (0.8MB)
The roof is on fire - Rammstein (3.5MB)
Tear_DR0P ::
No sej ne da so filmi bli prej ne vem kolk kvalitetni, sam kompresija je vse mal skockala. SO pa zato zdej sam par mega, ne pa 80 mega. Zvok je pa že prej hreščal.
Aja pa fotkič je pač od punce in ona je v dobri veri zram spakirala še 36 mega kartici. No segwaya sem snemal na ti dve, ker nisem videl kaj sem dal v fotkiča - zato dva kratka filmčka.
Aja pa fotkič je pač od punce in ona je v dobri veri zram spakirala še 36 mega kartici. No segwaya sem snemal na ti dve, ker nisem videl kaj sem dal v fotkiča - zato dva kratka filmčka.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LaibachOddelek: Sedem umetnosti | 4306 (2779) | gzibret |
» | CRT monitor trese slikoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2858 (2419) | Azrael |
» | Kako mocneje pritrditi hladilnik na K7 plato?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1431 (1169) | _godzila |
» | Vodno - par vprasanjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2083 (1499) | tec |
» | Dobil sem dve neznani enoti...Oddelek: Strojna oprema | 1163 (1017) | flashroyal |