» »

kateri router, kiodpre 100% vse porte in je enostaven?

kateri router, kiodpre 100% vse porte in je enostaven?

PIK@LO ::

Lp.

Mi lahko priporočate router, katerem lahko odprem porte ali onesposobim firewal. Sedaj imam level one, pa je zanič in mi gre na živce ker me neprestano blokira, čeprav mu v VIRTUAL SERVER odprem porte (npr. Call of duty) za tiste aplikacije. Mi lahko pomagate pri problemu ali pa priporočate s katerim imate dobre izkušnje?

hvala

Mavrik ::

Naj prej se vprašaj če sploh rabiš router ali bi ti bil dovolj le switch (v primeru da maš ADSL).
The truth is rarely pure and never simple.

primus1024 ::

Če nameravaš met nezaščiteno mašino jo daj v DMZ pa imaš vse porte odprte.

ja, router potrebuje. Imam 4 računalnike. Preko DMZ pa lahko priklučim le 1 računalnik, oz ip ali ne?

bradek ::

Router pocne to kar mu ti poves kaj naj pocne. Sam od sebe se ne bo spomnil in dropal zadeve, brez tvojega ukaza, tko da predlagam da si se enkrat preberes navodila in ne meces stran dnarja zaradi lastne lenobe ;)

greg666 ::

jaz imam level one in mi dela pdobno zanič kot tebi,mam že nekaj časa odprte vse porte za emule, pa je vse blo o.k. do pred nekaj dnevi ko naeenkrat lowid, sem probal vse praktično vse pa še vedno isto
pa tudi velkokrat ven pade in ga je potrebno reseterati kabel ven kabel notr. pravo jajce bom kupil novega ga mam že poln k.

DominusSLO ::

Moj je LevelOne FBR 1412TX in sem kar zadovoljen za ta denar ;)
Sploh kar se tiče odprrtih portov dela vse ko šus. Problem pa je s shareazo, ker grozno upočasni celo linijo. Drugih p2p nisem že dolgo uporabljlal in ne vem, kje je problem...
Pri normalnem downloadu pa dela vse ostalo zelo tekoče.
Upam da tisti, ki kritizirate nimate gor winxp sp2 brez patchev??

kar se pa tiče online igric delajo vse lepo: america's army, racedriver2, motogp2...

PIK@LO
Si prepričan da je routrer kriv? Si se probal direktno priključit?

meni je vse delao do pred nekaj dnevi in nisem delal nobenih sprememb win sp2 pa nima nobene veze ker je meni se isto obnašal tudi preje ko ni bilo sp2 . stalno ga meče ven no 3x tedensko saj je dost.8-O

bradek ::

Kaj pa stevilo socasnih povezav ki jih router zmore, je kdo SLUCAJNO pogledal ta parameter? Poiskal po forumih izkusnje ostalih uporabnikov?

V najslabsem primeru je pri vasem problemu bug v softveru, kar se odpravi z nadgradnjo, v vecini primerov je pa kriv glup uporabnik. Simple as that.

Pozabu sem povedat, da sem prvi dan naložu nov firmware gor:P

ja res kar sam od sebe se je spremenil ha ha ha.ti pa že veš. Ne nakladaj. Poglej meni je vse delalo mislim na virtual server odperanje portov in sem imel za mulo odprt port 4662. in je super pol pa čez noč sem moral reseterati router in lowid od takrat naoprej probal sem praktičnop vse prebral vse .ne vem kaj bi bilo drugega.

moj je 1405 tx level one mogoče bi to delovalo

aaa, čuj, DOMINSLO, jaz mam tudi FBR 1412TX ali mi lahko poves kako odpres porte npr. za Call of duty? vem da ima igra port 28960. v virtual serverju nastavim ta port in moj ip, ter pravilo, daje odprto od 24.00 do 0.00. pa mi hudic se vedno noče delati pravilno.

PIK@LO
V virtual serverju nastaviš port, tvoj IP(interni), odkljukaš enable, rule pa pusti default-0 če se ne motim...
Te igrice ne igram, america's army pa mi je delala boljše, ko sem inštaliral tisti MS frame net 1.1 al neki takega... Priporočam tudi da daš zadnji firmware routerja gor...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372340563 (41019) ignats
»

Kateri router kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
262534 (2071) Nebomgabiksa
»

Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TX

Oddelek: Omrežja in internet
233694 (3095) Caligula
»

Kateri router?