» »

Kateri router?

Kateri router?

atomant ::

Lep pozdrav vsem skupaj!

Sem pred dilemo kateri router kupit. Imam na izbiro sledeče:
- SMC 7004ABR
- LevelOne FBR-1412TX

Oba iamta tudi printer server, ki ga potrebujem. Trenutno imam za router staro kišto z linuxom, ki pa počasi kaže znake starosti in utrujenosti tak, da je prišel čas za zamenjavo.
A ma kdo kakšne izkušnje s temi routerji oz. kakšen drugi predlog?
lp, S

goba ::

Jaz uporabljam D-link DI-707P rev C s sedmimi porti in LPTjem. Sem kar zadovoljen. Prvi primerek routerja je sicer po parih dneh popolnoma odpovedal (kap), zamenjani pa dela b.p. D-linkova podpora je bolj boga; najnovejsi firmware za 707p najdes le na tajvanskih straneh, najvec pa izves pri avstralcih :)
Stane 19 K SIT. Uvoznik: ZAK d. o. o.

lp,
goba

borchi ::

moja prognoza: čez dva tedna boš vklopu nazaj linux mašinco.

za denar, ki ga boš dal za spodoben hw router dobiš komponente za linux router, ki bo brez problema prebavil vse in še več, pa še ti ostane za kino in večerjo ..... za dva. edino deklici ni treba povedat od kod ti višek denarja, da te ne bom mela za linux geeka. menda so le-ti slabo zapisani pri nežnejšem spolu.
l'jga

Razmišljam pa tudi, da bi kupil samo router in posebej printserver tak, da je tiskalnik vedno na voljo ne glede če router dela ali ne. Tu pa sem našel samo od LevelOne FPS-3001TKU (saj so še drugi ampak tale zadostuje in še priklopi se direktno na centronix port). A ma kaj takega D-link?
lp, S

speacker ::

Jaz imam SMC 7004vbr (brez printer serverja) in sem zadovoljen z njim.
''...''

Zgodovina sprememb…

• spremenil: speacker ()

CaqKa ::

kot moderator ki stalno spremlja ta oddelek in si je o level one routerjih ustvaril grazno slabo mnenje na podlagi tem o teh routerjih ti polagam na srce da raje vzami smcja :)

Kakšno je pa mnenje o Allnet-ovih routerjih an forumu?
lp, S

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri router priporočate

Oddelek: Omrežja in internet
394095 (2520) Mesar
»

Kateri ADSL ROUTER z WLANom?

Oddelek: Kaj kupiti
182375 (1928) OldSkul