» »

Brezična adsl internetno omrežje/povezava

Brezična adsl internetno omrežje/povezava

Dissection ::

Zdravo!
Mene zanima kaj vse moraš kupiti (ker brezžični router priporočate, mrežne,antene itd. kaj priporočate?) za brezžično adsl povezavo/omrežje dveh računalnikov... razdalja je okoli 10-15m... Zanima me, če dela s polno hitrostjo 1mbit... Hvala za odgovore in lep pozdrav.

knesz ::

Je bilo že precej napisano okoli tega, pa vseen: Linksys WRT54G ter katerokoli 802.11g mrežno za tako razdaljo.

Dissection ::

Ja... nisem dolgo na tem forumu. Zanima me kako bo z omenjenim linksys routerjem delalo...
a bo polna hitrost kot pri navadnem (kabelskem).. ali bo manjša. A rabim dve brezžični mrežni?
Vmes je debela stena, povezava bi pa potekala iz spodnjega nadstropja v zgornje.
Kero brezično mrežno priporočate?

TgT ::

Fant odpravi se na TO STRAN pa prebrskaj forum in ti bo vse jasno.
Hit'N'Run

Mikka ::

Kupi router Asus WL 500G in samo kakčno brezžično kartico (npr. canyon za 5ksit) in nimaš kaj falit. Sam router ma tolko možnosti, da jih po vsej verjetnosti ne boš nikoli izkoristil. Meni to laufa na razdalji 300m brez problema.

JIM22 ::

Mene tud zanima glede te povezave. Z sosedom bi imela ADSL skup. Razdalja je okrog 60-80m men hišami in pol še nekaj m po hiši. Zdaj me pa zanima če obstaj takšen router in mrežna da bi to delovalo vsaj ene 5-10MB?
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

JIM22 ::

Problem je še tukaj, ker imam jaz v kleti računalnik in je soba do polovice pod zemljo in še čisto na drugi strani hiše(od njegove). Zanima me če obstaja kakšen adapter ki je lahko stran od rač. in se potem poveže z rač. z recimo USB al pa mrežnim kablom? Lahko bi dal v zgornji štuk in se potem vidima iz okna na okno. Potem nebi bile nič stene napoti.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793569890 (6719) c23po
»

Težave z brezžičnim omrežjem

183131 (2882) Scorpia
»

Wireless router canyon cn-wf514

257309 (5314) jancus
»

Wireless router