Forum » Omrežja in internet » Se da markirat fajle v eMuli?
Se da markirat fajle v eMuli?
pajomen ::
Mene pa zanima sledece:
Odkar pomnim da mula obstaja pogresam eno funkcijo,pa me zanima ce jo kak mod ze ima:
Namrec, zelim si da bi bilo kateri fajl v transfer direktoriju oznacil in ga tako dal na "black listo" in da bi mi potem te fajle v search meniju obarvalo kot da so bili dolposneti oz. crtani. Veliko filmov je zanic,kar hitro vidis z preview opcijo. Tako jih nebi bilo treba vleci dol do konca in tudi napake nebi ponovil,saj bi bile hash stevilke fejkov markirane.
Odkar pomnim da mula obstaja pogresam eno funkcijo,pa me zanima ce jo kak mod ze ima:
Namrec, zelim si da bi bilo kateri fajl v transfer direktoriju oznacil in ga tako dal na "black listo" in da bi mi potem te fajle v search meniju obarvalo kot da so bili dolposneti oz. crtani. Veliko filmov je zanic,kar hitro vidis z preview opcijo. Tako jih nebi bilo treba vleci dol do konca in tudi napake nebi ponovil,saj bi bile hash stevilke fejkov markirane.
- zaklenilo: Tr0n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | višji IDOddelek: Omrežja in internet | 976 (845) | CaqKa |
⊘ | p2p programiOddelek: Omrežja in internet | 1708 (1220) | Tero |
⊘ | emule problem z odpiranjem portov (udp)Oddelek: Omrežja in internet | 1297 (1242) | OmegaBlue |
⊘ | Kater program za downloadanje kot je bil kazaa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (985) | Myth |
⊘ | Kateri program za downloadeOddelek: Omrežja in internet | 1014 (958) | CaqKa |