Forum » Hlajenje in modifikacije » Kakšna je normalna temperatura plate/procesorja
Kakšna je normalna temperatura plate/procesorja
jamiroq ::
Torej, zanima me kakšna je neka normalna temperatura procesorja in plate...
Imam Durona 900 in plato Abit kt7e, in se mi temperatura pod procesorjem dvigne do 58°C na plati pa do 39°C.
Ali je to normalno? Meni se zdi nekako.... vroče
Imam Durona 900 in plato Abit kt7e, in se mi temperatura pod procesorjem dvigne do 58°C na plati pa do 39°C.
Ali je to normalno? Meni se zdi nekako.... vroče
Huey P ::
realna temperatura procesorja;
- pri idlanju cca. 37 C
- polna obremeniev do 45 C
Seveda je čim manj boljše.
- pri idlanju cca. 37 C
- polna obremeniev do 45 C
Seveda je čim manj boljše.
..::DOOM III: The Legacy::..
hmmm... treba bo kupit novo ohišje
zdaj imam mini tower, kjer je procesor direktno pod napajalnikom, tako da Volcano 2 samo meša topel zrak (med napajalnikom in ventilatorjem je za pribl 1.5 cm placa...)
ah ja...
zdaj imam mini tower, kjer je procesor direktno pod napajalnikom, tako da Volcano 2 samo meša topel zrak (med napajalnikom in ventilatorjem je za pribl 1.5 cm placa...)
ah ja...
Huey P ::
Definitivno večje ohišje (vsaj midi tower), pa daj še malo termalne paste med procesor.
..::DOOM III: The Legacy::..
msmiha ::
Daj mi zaupaj kak si plato not v tako malo ohišje stlačo. Si ga odrezal ven al ka?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Termalno pasto sem dal na procesor...
Plato sem pa kar z žagco zrezal, tam med prvim in drugim slotom za ram
Plato sem pa kar z žagco zrezal, tam med prvim in drugim slotom za ram
matic ::
pa ta qrcev AMD.. je ze procesor pocen.. samo kaj ko je potem ze motherboard tok drazji.. pa greje se ko svina in mors kupt full mocen ventilator k itaq vsi prdijo k svinje - en bolj glasen kot drug, sploh pa se ta ohisja se tok hit nategnes in je premajhno, napajlnik vse zakrije - hlajenje.. ma so pri P4 tut taki problemi???
krucymucy ::
Plate za AMD-je so bile drage!!! Zdej stanejo ze toliko kot primerljive plate za Intelova jajca
Sploh pa je proc toliko cenejsi, da je celota vsen bl pocen - ceprav je plata drazja!!!
Sploh pa je proc toliko cenejsi, da je celota vsen bl pocen - ceprav je plata drazja!!!
Meni se plata niti ni zdela pretirano draga... Pri jae sem dal za kt7e 33ksit (pri mlacomu in drugih je v po cenikih tam okoli 37-38ksit)...
Je pa res, da sem se z ohišjem fajn zafrknil...
Je pa res, da sem se z ohišjem fajn zafrknil...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje Dual Core (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7485 (3890) | kuglvinkl |
» | Članek: Kištica utišaj se (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 13674 (8669) | Glicerin |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2443 (1466) | Markoff |
» | Samo sranje!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1591 (1131) | Highlag |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1470) | VASkO |