Forum » Omrežja in internet » Računalnik nima dostopa do drugega računalnika!?!?
Računalnik nima dostopa do drugega računalnika!?!?
smash ::
imam kabelski internet ...ki gre na router in potem dalje na 2 računalnika z XP-ji
z prvega računalnika lahko brez problemov dostopam do drugega, ko pa hočem obratno, se mi pa pojavi dialog za username pa password...in tega bi se rad znebil!
oba racunalnika vidita drug drugega brez problemov ter dostopata do interneta...gre samo za pravilno nastavitev pravic, o čemer se mi bolj malo sanja
ve kdo mogoče kako odpraviti moj problem?
probla sem ze vse živo od ugašanja firewallov, do enablanja ter dizejblanja guest accountov itd...
na oba se prijavim pod istim usernameom ter passwordom
LP
z prvega računalnika lahko brez problemov dostopam do drugega, ko pa hočem obratno, se mi pa pojavi dialog za username pa password...in tega bi se rad znebil!
oba racunalnika vidita drug drugega brez problemov ter dostopata do interneta...gre samo za pravilno nastavitev pravic, o čemer se mi bolj malo sanja
ve kdo mogoče kako odpraviti moj problem?
probla sem ze vse živo od ugašanja firewallov, do enablanja ter dizejblanja guest accountov itd...
na oba se prijavim pod istim usernameom ter passwordom
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikov eden Vista drugi XPOddelek: Omrežja in internet | 5637 (3603) | arozma |
» | zaščita računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (952) | Jakka |
» | povezava med dvema računalnikoma z limited userjiOddelek: Omrežja in internet | 1521 (1443) | pirx |
» | zakaj ne morem s drugega racunalnika dostopat na prvega?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 982 (900) | DanKick |
» | 2 računalnika, hub & ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1714 (1432) | 3M3 |