Forum » Strojna oprema » Kako vklopit Cool'n quiet na DFI NF3?
Kako vklopit Cool'n quiet na DFI NF3?
Caligula ::
V biosu ga mam enablanega.
Sicer mam thermal throttling disablan, nalozen driver za procesor in pri power settings v windowsih sem nastimal minimal power manaement.
Ko sem mel instaliran se AMDjev DEMO dashboard mi je metal ven, da nekaj pac bailing,.. skratka nikakor zadeva noce delovat.
Kako se to res usposobi
Sicer mam thermal throttling disablan, nalozen driver za procesor in pri power settings v windowsih sem nastimal minimal power manaement.
Ko sem mel instaliran se AMDjev DEMO dashboard mi je metal ven, da nekaj pac bailing,.. skratka nikakor zadeva noce delovat.
Kako se to res usposobi
cpu ::
sp1...ne dela
sp2...dela
ITE Smart Guardian, ki si ga dobil na CDju od matične plošče, ti bo potrdil spremembo napetosti.
sp2...dela
ITE Smart Guardian, ki si ga dobil na CDju od matične plošče, ti bo potrdil spremembo napetosti.
Caligula ::
Mam SP2 in ne dela. In guardian potrjuje, da ni spremembe napetosti
Daj za stos, ce mas isto plato probaj se ce ti dela clockgen program v wuindowsih oz, ce ti dejansko spreminja voltazo, ce jo v njem spremenis.
Pa se to-kateri bios imas?
Daj za stos, ce mas isto plato probaj se ce ti dela clockgen program v wuindowsih oz, ce ti dejansko spreminja voltazo, ce jo v njem spremenis.
Pa se to-kateri bios imas?
cbelica ::
Tudi meni ne spreminja voltaze, samo multi... pa mam sp_2
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sapphire 7850 voltažaOddelek: Strojna oprema | 910 (608) | Nwanko |
» | Program za spreminjanje frekvenc/voltažeOddelek: Navijanje | 2033 (1892) | jan01 |
» | Problem z Volt modom na GF4 TI4200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7127 (5635) | _Dejan_ |
» | Celeron 466Oddelek: Navijanje | 1207 (1014) | Vrocipes |
» | PII 400mhzOddelek: Navijanje | 934 (817) | Mi+j@ |