Forum » Strojna oprema » Problem z priklopom kamere
Problem z priklopom kamere
lukaa ::
Imam analogno kamero Sony (v glavnem kar stara), problem pa se pojavi ko jo priključim na grafično kartico.
V navodilih sicer piše da se da priklopit in jaz jo tudi tako priklopim, ampak Win XP je ne prepozna :Confused:
Priklopil sem jo z kablom ki sem ga dobil zraven grafe, in prepričan sem da je priklopljena prav.
Probal sem jo namestit tudi preko Add new hardware ampak ne gre...
Pls help
V navodilih sicer piše da se da priklopit in jaz jo tudi tako priklopim, ampak Win XP je ne prepozna :Confused:
Priklopil sem jo z kablom ki sem ga dobil zraven grafe, in prepričan sem da je priklopljena prav.
Probal sem jo namestit tudi preko Add new hardware ampak ne gre...
Pls help
SavoS ::
Kaj ko bi ti vsaj povedal kakšne maš priključke na kameri in kakšno grafo maš, da bi ljudje tukaj vedeli kaj ti odgovorit, ne pa samo, zakaj mi ne dela......
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
boštjan ::
lukaa,ma tvoja grafa VIVO funkcijo;Video In, Video Out?Če ga nima,pol ne bo nič iz tega.Najprej pa točno povej katero grafo maš!
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
lukaa ::
Mam grafično Radeon 9600XT
Torej ima VIVO, na grafično priključim Input/Output Adapter, na kamero pa priključim takšen rumen kabel z palčko v sredini, to vtaknem na kameri v Video OUT
Torej ima VIVO, na grafično priključim Input/Output Adapter, na kamero pa priključim takšen rumen kabel z palčko v sredini, to vtaknem na kameri v Video OUT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KameraOddelek: Zvok in slika | 986 (640) | kriko07 |
» | Kamera jvc gr - d93e, kako spravim posnetek iz kasete na računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2778 (2495) | MiranRxx |
» | Zajem analognega videa na računalnik-pomočOddelek: Zvok in slika | 1311 (1208) | OOTBOXZY |
» | Problem, ki ga ne zna rešiti nihčeOddelek: Pomoč in nasveti | 2087 (1329) | dzinks63 |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1569 (1355) | polde66 |