Forum » Strojna oprema » Pekac ne pece
Pekac ne pece
cbelca ::
Imam probleme s pekačem. Mela sem ga ze na srevisu, so ga zamenjali pa spet nic! . No res je, da je eden izmed cenejsih (nec mislim da)
prejsnji mi je zapeku 1 cdjko na pol. Zdaj drugi pa mogoce 10, s tem da mi jih je unicil 30.
Se mogoce kateremu sanja, kaj bi lahko bilo narobe?
Thanx
prejsnji mi je zapeku 1 cdjko na pol. Zdaj drugi pa mogoce 10, s tem da mi jih je unicil 30.
Se mogoce kateremu sanja, kaj bi lahko bilo narobe?
Thanx
- polepsalo: bastadu ()
cbelica ::
A nisi mogu bit bolj izviren pri izbiri nicka!?
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
cbelca ::
Sem ze prebrala, preden sem sploh napisala.
Tud to sem ze probala, pa master, pa slave menjala, itd. Zdaj ko je na master-u vcasih celo kaj zapece, prej pa sploh ni.
Mogoce se kaksna ideja? Al mislis, da je pac zadeva enostavno ze skoz hin?
Tud to sem ze probala, pa master, pa slave menjala, itd. Zdaj ko je na master-u vcasih celo kaj zapece, prej pa sploh ni.
Mogoce se kaksna ideja? Al mislis, da je pac zadeva enostavno ze skoz hin?
Pikas ::
Probi pekač prestavit v drugo mašino p'r kšnem frendu pa boš vidla a dela al ne. Probi kupt še kšno drugo firmo CD-jev (DVD-jev).
polde66 ::
hotu sem nakazat na problem plate s čipom NF2 in NeC pekačem. Pri tem je streba odinštalirat drajverje od plate in to je vse.
Sam sem tud menjal Neca ker sem mislu da je zanič, šele ko sem druzga prinesel pa dal not (nov) ni bilo nobene spremembe. Odinštaliral drajverje pa je zadeva stekla. Tako mislim d maš ti zlo podobn problem.
Sam sem tud menjal Neca ker sem mislu da je zanič, šele ko sem druzga prinesel pa dal not (nov) ni bilo nobene spremembe. Odinštaliral drajverje pa je zadeva stekla. Tako mislim d maš ti zlo podobn problem.
polde
ADF ::
Lahko da imaš prešvoh napajalnik. Jaz sem imel ta problem pri LG-ju: sicer je pekel CD-je, samo redkokateri so bili OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103570 (28079) | nuclear |
» | Težave z DVD pekačemOddelek: Strojna oprema | 1340 (1086) | *Sally* |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1764 (1183) | bastadu |
» | NEC 3520 DVD pekaci z 8kratno rewritable hitrostjoOddelek: Strojna oprema | 3085 (1803) | Quikee |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21585 (13101) | svejk |