Forum » Strojna oprema » ADSL
ADSL
Pikas ::
A mi lahko kdo pove kje vidim kako so vezane parice pri kablu za ADSL! Vem da obstajata dva standarda, samo ne vem kje bi to našel.
Ja kabel za priklop z škatle na ADSL modem. A mogoče veš kakšna je razlika med različnimi priklopi, trenutno mam priklop narejen 1belo-oranž, 2 oranž, 3 belo-zelen, 4 moder, 5 belo-moder, 6 zelen, 7 belo-rjav, 8 rjav.Ampak mi nagaja zato iščem rešitve. A je možno da je fuč mrežna, ker včasih dela včasih pa ne!
Thanks
Thanks
urkoman ::
Ne, pozoren moras bit na barve, tako kot je narisano vezi pa bo delalo. Iz izkusenj ti povem, da smo ze veckrat probal razlicne kombinacije barv, pa je tester pravilno pokazal, ampak koncni rezultat pa porazno.
Mogoce ma kdo odg. na to, ampak mi ga nismo nasli.
Kaj so parice kaj drugacne med seboj po barvah? Dvomim!!!to je carovnija :=)
lp URko
Mogoce ma kdo odg. na to, ampak mi ga nismo nasli.
Kaj so parice kaj drugacne med seboj po barvah? Dvomim!!!to je carovnija :=)
lp URko
Urko Žurko
Uspelo mi je Pri izdelavi kabla (beri montaži konektorjev) moraš biti zelo "švoh", da ne pridejo kontaktne špičke pregloboko. Namreč to se je zgodilo meni, ko sem še enkrat zmontiral konektorje je zadeva speljala. Vseeno hvala za ideje in mnenja.
Thanks Ş
Thanks Ş
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28507 (14236) | denisbegood |
» | Kako zvezati kabel za LanOddelek: Omrežja in internet | 5185 (4359) | Bakunin |
» | Dve linije po enem ethernet kabluOddelek: Omrežja in internet | 7449 (5882) | Pesimist |
» | 15m dolg mrežni kabel - ne delaOddelek: Omrežja in internet | 9907 (9205) | racunalnicar |
» | najcenejša rezdelitev mrežnega kabla na 2 računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 5172 (4664) | solatko |