Forum » Pomoč in nasveti » kam mi zginjajo filmi sneti z neta z ABC.
kam mi zginjajo filmi sneti z neta z ABC.
1966 ::
S pomočjo ABC odjemalca torrentov sem si presnel z neta 2 filma s končnico .avi. Pred začetkom presnemavanja me je ABC vprašal v kateri direktorij naj presname film. Določil sem mu direktorij in ves film se je presnel v enem dnevu v omenjeni direktorij. Naslednje jutro sem si želel ponovno ogledati ta filma vendar sta mi čez noč sama od sebe izginil s računalnika, nevem kako.
Ali je za to kriv ABC odjemalec torrentov ali je kaj drugo posredi.
Prosim za vašo pomoč.
Ali je za to kriv ABC odjemalec torrentov ali je kaj drugo posredi.
Prosim za vašo pomoč.
mojsterleo ::
Datoteki se sami gotovo nista zbrisali... pa tut virusi tega ne delajo ravno (če si to mislil).
Predvidevam, da si v ABCju pomotoma kliknil na "Delete torrent and files" opcijo in ti je zbrisalo vse datoteke...
Če pa ni bilo to, potem pa raje pokliči Mulderja in Scully .
Predvidevam, da si v ABCju pomotoma kliknil na "Delete torrent and files" opcijo in ti je zbrisalo vse datoteke...
Če pa ni bilo to, potem pa raje pokliči Mulderja in Scully .
Alan Ford ::
Tudi meni se je to ze zgodilo 2x potem sem inštaliral firewall in se ni več dogajalo. Raje uporabljaj bitcomet ,bolje deluje pa še manj obremenjuje procesor.
Become a programmer and never see the world!
d3n15 ::
bitcomet je res hut tko da uporabli tega ali pa azureus toda mislim da je bitcomet hujši ker porablja tako malo procesorja da lahko brezskrbno igraš igre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 486418 (36554) | Rias Gremory |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15508 (12638) | simnov |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4718 (3326) | jan01 |
» | Bit Torrent Client in pocasno surfanjeOddelek: Omrežja in internet | 1435 (1338) | Wox |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4540 (4540) | zile |