Forum » Pomoč in nasveti » Pomoc pri Genius VideoWonder pro 3 TV kartici.
Pomoc pri Genius VideoWonder pro 3 TV kartici.
Racunalnik ::
Imam omenjeno kartico in gledam samo sneg na sliki,ni pa ni moznosti da bi vsaj radijo ali slika ali karkoli delalo.Stelam po setingsih cisto vse ampak slike ali zvoka pa ne dobim ce se na glavo postavim.
Regijo ima nastimano Slovenijo,pa tudi usa sem probal pa nic.
Pod slovenijo ti tudi nic ne pusti za stelat,pa tudi ni nevem kaj za stelat.Cudno se mi zdi da program nima nic moznosti UHF,VHF itd,ampak samo scan kater skenira po kanalih najde pa nic in se vedno naprej gledam sneg.
Regijo ima nastimano Slovenijo,pa tudi usa sem probal pa nic.
Pod slovenijo ti tudi nic ne pusti za stelat,pa tudi ni nevem kaj za stelat.Cudno se mi zdi da program nima nic moznosti UHF,VHF itd,ampak samo scan kater skenira po kanalih najde pa nic in se vedno naprej gledam sneg.
- spremenilo: Racunalnik ()
All ::
Genious videočudopro tri je Fly 3000, tko da uporabi ali njihov software ali pa še boljše FLY2000
Več o ČUDU KLE
Več o ČUDU KLE
To stran sem tudi sam najdu,ta fly program 2000 k je na tej strani mi pa ko ga pozenem zablokira cel pc in dobim modro sliko z nekimi kodami nato mi pa resetira pc.Bom pa se probal.
Poslal sem tudi par mailov in od treh sta mi dva odgovorila da je kartica crkjena,eden pada naj probam se kaksne druge driverje in da ce ne dela da je tudi crknjena.
Poslal sem tudi par mailov in od treh sta mi dva odgovorila da je kartica crkjena,eden pada naj probam se kaksne druge driverje in da ce ne dela da je tudi crknjena.
Ja downloadu se najnovejsi flytv iz njihove orginal strani in dela,zdej rabim samo se crack za to najnovejso verzijo.Je pa nek manjsi problem ker mi najde samo 28 kanalov od priblizno 40.Samo to je pa zaradi nenormalno veliko nastavitev.Imam kabelsko tv pa nimam pojma kaj vse naj nastavim,nimam pa tudi pojma k me v konfiguraciji ko si ze instaliral vprasa po modelu kartice ker ni nobenega znanega imena.
Si ti tudi lasnik te kartice?Ce si bi mi lahko povedal najbolj osnovne nastavitve.
Nimam pa pojma zakaj ne dela z orginal softwareom.
Si ti tudi lasnik te kartice?Ce si bi mi lahko povedal najbolj osnovne nastavitve.
Nimam pa pojma zakaj ne dela z orginal softwareom.
coyotee ::
Zdravo! Sam imam omenjeno kartico, uporabljam pa FLY2000 in stvar deluje! To, da pa ti ven meče oz. blue screen, probaj inštalirati najnovejše driverje, lahko pa je tudi možno, da se IRQ-ji tepejo. probaj kartico dati v drugi slot.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za TV karticoOddelek: Programska oprema | 1414 (1228) | Mati |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3297 (2534) | gruntfürmich |
» | Fly video 3000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (1042) | Dead_Eye |
» | Kateri program za zajemanje TV na pc-ju?Oddelek: Zvok in slika | 2172 (2021) | waters |
» | Ali je moj celeron 466 dovolj za tv tunerOddelek: Strojna oprema | 1517 (1079) | pblaz |