» »

Kako naviti Athlona800 na qdi KinetiZ 7T

Kako naviti Athlona800 na qdi KinetiZ 7T

pucvoler ::

Prosim če mi svetujete če je kakšna možnost OC-ja na tej prekleti plati:( (help)

OldSkul ::

Ja takrat je bila to ena najbolj pričakovanih plat samo se ni obnesla dobro,tisti ki pa so jo kupil so občutil posledice.Raj jo prodaj pa kup kej boljšega če ne ti bodo povedal drugi kako se da navijat samo kakor jaz ven ni kaj preveč lahko!

Huey P ::

S pomočjo plate se ne da ovveclockat. Pojdi na Tom´s Hardware pa poglej kako se AMDjevi proci navijajo s pomočjo mostičkov. Tisti mostički, ki so na procesorju - z njimi lahko določiš množilnik, voltažo...

..::DOOM III: The Legacy::..

ns-miha ::

plata je kar ql. je stabilna ko hudič. Je pa res de ni za navijat.
sovrazim niggerje, zide

pucvoler ::

Prek fsb-ja mi gre samo do 104, da je stabilna. Mogoče je kriv napajalnik, ki je samo 200W, strojne opreme mam pa kr velik (navita TNT vanta, TV, modem, mrežna, pekač ...)
Kar se pa tiče mostičkov sem že probu rezat z britvico, pa je stvar tolk zažrta v keramiko da se ne da:(. Če ma gdo kak predlog PROSIM ... ?

MadMax ::

Glede mostickov:
odnesi k svoji zobarci in jo poprosi, naj unici en star sveder tebi na ljubo:D
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

TNT2 ::

Ja pa napajalnik maš tum mal svoh.
Vsaj 250W vzam!
CAR!

SaTaNIsT ::

Kak navit proc. na tej plati, je lepo opisano tud tle v rubriki Triki v članku "Odklepanje SocketA procesorjev" sam mal je treba mostičke po plati lotat.
Pa tud voltaža se da modificirat sam je treba pinout od regulatorja na plati poiskat. Jst sm se svojcajt neki s tem zafrkaval pa se mi še nekje valja-če koga zanima lahk poiščem...

pucvoler ::

Js bi se sicer lotu te zadeve z lotanjem po plati, samo kako najti vcc, in katere vode na plati je teba prerezat, če so ti na spodnji strani plate jih ni problem poiskat, samo kaj če so na zgornji torej pod socketom.8-O Čuj satanist,zakaj bi se zajebavu še z napetostjo, če pa enostavno vse L7 mostičke povežeš pa maš 0.85V . A ma mogoče gdo kak link kako to lotanje v resnici izgleda?

SaTaNIsT ::

Ja Vcc ni problem najt, ob socketu maš regulatorje napetosti za jedro proca in tam okol vsepovsod najdeš Vcc, povezave pa mislim da so na spodnji strani plate tak da se jih da prerezat. Glede regulatorja napetosti je pa tud res da lahka mostičke povežeš kr na procu, ampak v mislih sem mel napetosti višje od 1,85V.
Linka zdle ne najdem nobenga ker je že kr neki časa, kar sm jst to delal. Bom še mal pobrskal...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

How to AMD Duron

Oddelek: Navijanje
401765 (1276) HyperKiller
»

Navijanje AMD 1Ghz

Oddelek: Navijanje
442046 (1510) OwcA
»

NAVIJANJE DURONA (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
654156 (3421) SkyNet
»

duron

Oddelek: Navijanje
251509 (1075) tec
»

Bravanje l1 mostičkov

Oddelek: Navijanje
231276 (1035) SaTaNIsT

Več podobnih tem