Forum » Navijanje » L7 mostički
L7 mostički
Opkow ::
Za kombinacije (ne)povezanih mostiskov na L7 za zeljeno napetost dobis tuki!
In ja.. za napetist 1.85V morjo biti vsi povezani.
In ja.. za napetist 1.85V morjo biti vsi povezani.
PeTe13 ::
Bi mi lahko kdo zaupal zakaj bi te mostičke barval za doseganje višje voltaže, če pa lahko na matični dvigneš voltažo? Ali je to kaj drugega?
Capitalism stole my virginity!
OZZY ::
ZAto, ker včasih dviganje preko biosa ne deluje vedno. Bral sem dosti o temu, da je tip dvihnu v bisu na 1.85V in mu ni ratal proc več navit. Potem pa je povezal L7 mostičke in je šel lahko še višje. V Bisu ti potem zazna kot defoult napetost 1.85V in ni treba spreminjati. Zdej, če ti rata flesh biosa gre mogoče še višje voltaža. Men je na BH6 delovalo na trenutni pa ne.
Go with the flow.
Mate ::
pa se eno dobro lastnost ma to. Ce pofarbas vse L7 mosticke, je default voltaza od proca 1.85, potem pa lahko to voltazo v biosu se dvignes... vsaj tako nekako je stvra delovala pr platah z bx 440 cipovji, reicmo na epox bx6
Binji ::
Grrr ne razumem kako da se proizvajalci ne spomnijo in dajo ze v nastavitve moznost za visjo voltazo ali pa vsaj izdajo poseben BIOS za uporabo na lastno odgovornost. It would make my life MUCH easier!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Opkow ::
Mhm .. In pol ti bo ze bakica cist na easy navila kalk .. kr tko med zajtrkom ... ;}
Ne sme bit vse tok simpl... Ze tko je prevec ze ratal pri teh kalkih... Le kje so ze une tegobe z irq-ji, pa da neki ne smes dat na COM 3 k mas ze misko na COM 1.. etc, etc...
Ne sme bit vse tok simpl... Ze tko je prevec ze ratal pri teh kalkih... Le kje so ze une tegobe z irq-ji, pa da neki ne smes dat na COM 3 k mas ze misko na COM 1.. etc, etc...
Cosmo ::
Mah jaz mam se zdaj vcasih tezave z irqji na mreznih (mam 2)
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
OZZY ::
Binji: MSI ma take biose za uporabo na lstno odgovornost. Pač OC bios, ki ima nekaj dodatkov.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pa mi je uspelo! :>Oddelek: Navijanje | 1560 (1069) | Dr_M |
» | 1000 Mhz DuronOddelek: Kaj kupiti | 937 (732) | Boško |
» | SPREMINJANJE MNOŽILNIKA NA PROCESORJU !?Oddelek: Navijanje | 1446 (1072) | ADF |
» | Neuspešno rezanje mostičkovOddelek: Navijanje | 1525 (1249) | ChiefThunder |
» | Priporočam: barvanje L7 mostičkovOddelek: Navijanje | 1713 (1347) | Zucko |