Forum » Omrežja in internet » neki glede mreže
neki glede mreže
PIII850 ::
imam ADSL. gor na ta adsl imam router. iz tega routerja imam mrezo do dveh racunalnikov. in zdej imam v blizini enega se ta tretjega, ki bi ga rad priklopil na to mrezo. Ali moram nabavit se en router (bi to sploh delovalo) ali pa moram dobit crossover kabel pa iz druge masine potegnit do tretje. Čim cenejso varianto in pa z cimmanj kabli!!!!
lp
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
PIII850 ::
Narobe si me razumel!
1. jz ze imam router.
2. jz ze imam potegnjen kabel od routerja k drugemu računalniku (tudi k prvemu -btw)
3. Zdej bi pa rad priklopu gor se tretjega, vendar ne direktno od routerja, ker ne morem kablov povlečt - preozke cevi!!! Zato pa me zanima ali dam med router 1 in rač 2 lahko še en router al je kaka druga rešitev (ne bi rad, da morata biti vklopljena oba računalnika hkrati za dostop do mreže)
druge alternativne rešitve???
lp
1. jz ze imam router.
2. jz ze imam potegnjen kabel od routerja k drugemu računalniku (tudi k prvemu -btw)
3. Zdej bi pa rad priklopu gor se tretjega, vendar ne direktno od routerja, ker ne morem kablov povlečt - preozke cevi!!! Zato pa me zanima ali dam med router 1 in rač 2 lahko še en router al je kaka druga rešitev (ne bi rad, da morata biti vklopljena oba računalnika hkrati za dostop do mreže)
druge alternativne rešitve???
lp
bastadu ::
En hub/switch daš na on kabel, kjer je sedaj 2 PC, pa povežeš potem PC2 in PC3 na ta switch...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568576 (5405) | c23po |
» | Zaporedna vezava routerjev - pomočOddelek: Omrežja in internet | 2553 (2445) | BigWhale |
» | Postavitev mreže v pisarniOddelek: Omrežja in internet | 2320 (1844) | TESKAn |
» | switch + router = kaosOddelek: Omrežja in internet | 1851 (1707) | JurcaG |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4878 (4397) | SasoS |