Forum » Slo-Tech » Zakaj ne morem...
Zakaj ne morem...
Tomi ::
Kako to misliš, da ne moreš popraviti..
Ker fora je v tem, da moraš dati na pravo vrednost, potem to prijaviti, pa dela.. Vsaj meni..
Sicer je pa pri logičnih vrednostih tako, da samo klilneš, pa se avtomatsko prestavi. Drugje pa samo vpišeš prave podatke..
Ker fora je v tem, da moraš dati na pravo vrednost, potem to prijaviti, pa dela.. Vsaj meni..
Sicer je pa pri logičnih vrednostih tako, da samo klilneš, pa se avtomatsko prestavi. Drugje pa samo vpišeš prave podatke..
metrodusa.blogspot.com
Bessie ::
Rad bi popravil tel. št. in naslov pa ko kliknem na svoj nick vidim podatke ne morem pa jih poraviti.
Sergio ::
bessie: samo klikniti bi moral na podatek ki ga želiš spremeniti in moralo bi delovati.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Bessie ::
Odkril sem v čem je finta. Najprej moram klikniti na podatek, ki ga želim spremeniti potem pa refreš in ta-dam lahko spreminjam. Sicer je mal čudno ampak dela.
Primoz ::
IE? nastavi osveževanje na samodejno namesto na nikoli... hmmm.... to bom moral v FAQ napisat...
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522083 (793) | velikBrokoli |
» | Javascript: Kako prekličem izvajanje Ajax zahtevka?Oddelek: Programiranje | 2181 (1730) | falconnn |
» | Računalnik ne najde diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (854) | alese |
» | Potek raziskave o odnosu do spletnega oglaševanja na Slo-Techu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 8497 (7071) | poweroff |
» | Stran o konzolahOddelek: Omrežja in internet | 1475 (1259) | YouR MaMa |