Forum » Izdelava spletišč » zamik vrstice v tabeli
zamik vrstice v tabeli
Taras_Bulba ::
Zdravo!
Bi kdo vedel kako zamakniti vrstico tabele za določeno količino pixlov?
Zdaj imam rešeno s css "left:20px". V IE to deluje, Firefox pa zadevo ignorira.
Torej: ne rabim paddinga ali margina v celici, ampak za celotno vrstico.
?
Bi kdo vedel kako zamakniti vrstico tabele za določeno količino pixlov?
Zdaj imam rešeno s css "left:20px". V IE to deluje, Firefox pa zadevo ignorira.
Torej: ne rabim paddinga ali margina v celici, ampak za celotno vrstico.
?
root987 ::
Še en td ? ;)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Taras_Bulba ::
njah to je tud ena rešitev ja... sam bi blo boljš najt en ekvivalent unmu css tagu.
to so dinamične strani z enim kupom codebehinda, tko da...
to so dinamične strani z enim kupom codebehinda, tko da...
njok ::
Prav imas, ne poslusaj roota. ;)
Tezava je v tem, da position: relative elementom ne mores dolociti top, right, bottom in left parametrov.
Z malo copranja sem prisel do tega:
HTML:
CSS:
Tole, mislim, da je rezultat, ki si ga želel ampak (guess guess) zadeva ne deluje v IE. Gotovo obstaja kaksen workaround/hack in zadeva verjetno ni prevec zakomplicirana (v skrajnem primeru lahko uporabis kaksen filter in kombinacijo moje in tvoje kode), vendar bi bilo lepse ce bi nam lepo razlozil zakaj tocno to potrebujes, mogoce je zadeva bolj preprosta.
Tezava je v tem, da position: relative elementom ne mores dolociti top, right, bottom in left parametrov.
Z malo copranja sem prisel do tega:
HTML:
<table> <tr id="t-1"><td>Data</td></tr> <tr id="t-2"><td>Data</td></tr> <tr id="t-3"><td>Data</td></tr> </table>
CSS:
/* samo zaradi preglednosti */ table { border: 1px solid #eee; } td { border: 1px solid #ccc; width: 200px; } /* koda, ki te zanima */ tr { clear: both; float: left; } #t-2 { margin-left: 20px; } #t-3 { margin-left: 40px; }
Tole, mislim, da je rezultat, ki si ga želel ampak (guess guess) zadeva ne deluje v IE. Gotovo obstaja kaksen workaround/hack in zadeva verjetno ni prevec zakomplicirana (v skrajnem primeru lahko uporabis kaksen filter in kombinacijo moje in tvoje kode), vendar bi bilo lepse ce bi nam lepo razlozil zakaj tocno to potrebujes, mogoce je zadeva bolj preprosta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njok ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345751 (4888) | sunniegoldie |
» | CSS - DIV - Brez TabeleOddelek: Izdelava spletišč | 1588 (1291) | jernejp |
» | Podrta oblika straniOddelek: Izdelava spletišč | 1392 (1071) | echoman |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9814 (7613) | nuuush |
» | Poravnava znotraj DIVOddelek: Izdelava spletišč | 1661 (1542) | alum |