Forum » Mobilne tehnologije » mobitel akcije v tujini
mobitel akcije v tujini

DominusSLO ::
nemško sicer ne razumem, zgleda pa da je to stvar telefonske naročnine-podpišeš naročnino za ene 2 leti in dobiš to
Dajte me popravit če se motim ;)
Dajte me popravit če se motim ;)
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

STASI ::
Sem podobno mislu nabavt ko sme bil na Nizozemskem. Kot je Dominus povedu za določen ččas moraš bit naročnik pa še tko je narjen da tista naročnina ni ravno poceni. Ko sme hotel tkole nabavt Playstation je bla naročnina skoraj 50% dražja kot neka povprečna naročnina.
Dobr zgleda, ampak na koncu je isto kot bi kupil v trgovin.
Dobr zgleda, ampak na koncu je isto kot bi kupil v trgovin.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž

K0K0 ::
Tolej je verjetno nateg sm glih učeri na nekem nemškem kanalu gledu o eni takeli firmi kjer so obljubljali zastnoj telefon (ista nokia) in še 240€ s katerimi naj bi se pokrila naročnina za 2 leti. Nek parček je bil nad ponudbo zelo navdušen in zato sta si naročila kar 2 telefona čez nekaj dni sta domov dobila že izpolnjene pogodbe od e-plusa se mi zdi, ki sta jih morala sam še podpisat kar sta tudi naredila potem pa se je žačel dobila sta sam en telefon namesto dveh pa tud obljubljenih 2x 240€ nista dobila (in to ni bla izjema). Tle je pa verjetno isto ker od provizije ki jo oni dobijo od E-plus za posredovanje ob sklenitvi naročniškega razmerja ni možno da bi ti še xboxa zravn dal.

trpo ::
Jaz pa čisto verjamem, da to res obstaja. Tako akcijo sem že prej videl v Nemčiji, vendar ninakor ni ugodna. Sem ta primer pogledal kakšno naročniško razmerje moraš skleniti.
Pa poglejmo:
- 2 leti si privezan na E-Plus,
- brez naričnine
,
- 15€ min prometa,
- pogovori od 0,35€-0,50€ v domačem omrežju do 0,45€-0,85€ v druga omrežja
- 0,20€ SMS-i
- 30s interval (1. minuta je cela)
Še vir: http://www.telesand.de/final/konfiguration/tarifdetails.php?tid=20052&v=3
No pa si naj vsak izračuna, če se splača ali rajši posebaj kupiš X-box.
@GoUp: Veš, še Mobitel je cenejši od tega. in jaz ne potrebujem takšnih akcij.
Pa poglejmo:
- 2 leti si privezan na E-Plus,
- brez naričnine

- 15€ min prometa,
- pogovori od 0,35€-0,50€ v domačem omrežju do 0,45€-0,85€ v druga omrežja
- 0,20€ SMS-i
- 30s interval (1. minuta je cela)
Še vir: http://www.telesand.de/final/konfiguration/tarifdetails.php?tid=20052&v=3
No pa si naj vsak izračuna, če se splača ali rajši posebaj kupiš X-box.
@GoUp: Veš, še Mobitel je cenejši od tega. in jaz ne potrebujem takšnih akcij.
www.LOST-serija.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 81084 (68530) | Cruz |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47931 (21809) | profii |
» | Nerazumljive (oz. sumljive? )ponudbe telefonskih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 3218 (2032) | ivanuscha |
» | Telefoni!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1953 (1491) | martincek1 |
» | Mobitel-ITAK poceni internet (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11623 (9233) | bf4ed |