» »

Telefoni!

Telefoni!

davif ::

Mene zanima,kaksen telefon bi mi zdaj trenutno najbolj priporočali,ampak ne sme biti dražji od 150 €.

LP

Bor H ::

Povej najprej pri katerem operaterju si, si naročnik (kakšna naročnina?), predplačnik, preferiraš kvaliteto izdelave al ti več pomeni multimedija, bi ga rad uporabljal za pogost dostop do neta, te mika GPS?

Pol pa mislim da se bo dal priporočat!

davif ::

Sem pri mobitelu,ampak nimam nobene naročnine.Rad bi imel mobitel z fotoaparatom,predvajalnikom glasbe,internetom,bluetooth,igrami,možnostjo nalaganja različnih aplikacij.Glede na to,kakšnega mi najbolj priporočate?

Torej mobitel v prosti prodaji če sm prov razumel? Al bi vzel kakšno naročnino?
Če govorimo z naročnino sta na voljo recimo Nokia 6220 classic ali pa SE C702. Nokia je dražja ampak ima baje bolši fotoaparat in 3.5mm vhod za slušalke, očitajo ji edin plastičnost.

V normalni prodaji je pa seveda ponudba omejena na mobitele z max 2.0 mpix in brez kakšnih pametnejših funkcij, pa še aplikacije bi bolj švoh laufale.

amacar ::

Vzami tega: http://mobisvet.si/index.php?main_page=...

Dokaj dober telefon za 160€ tud aplikacije boš lahko nalagal, je lahek in zraven dobiš dokaj kvalitetne slušalke.

Pouh ::

Kaj predlagate meni za okoli 100€? Pogoj je, da je boljši od E50. Važna mi je predvsem oblika, kvaliteta izdelave, zelo zaželjen symbian.
Podaljšal bom naročnino pri simobilu orto smart oz. ortounulo.

Ciklamen ::

Hmm, 6220 Classic?
- End of the Post ->

Zgleda kar vredu, samo najdem dosti pripomb zaradi kvalitete ohišja...pa še pri simobilu ga nimajo na strani.
Kaj pa to, če nabavim pri simobilu en drag telefon in ga prodam naprej...bi zaslužil min 100€?

bluefish ::

prištej še stroške odklepanja, ker so pri Simobilu telefoni zaklenjeni do konca naročniškega razmerja.

vzami n78 za 50€ al pa 5800XM za 150€.

martincek1 ::

Če že kupuješ N5800 jo kupi v prosti prodaji za 200€, se bolj splača ;)

Ciklamen ::

Odvisno, če jo bo uporabljal več kot 2 leti, ali pa namerava prej prodat...
- End of the Post ->

No, če jo misli naprej predat isto. Ker če kupi N5800 za 150€ bo s prodajo pridobil samo 50€, mogoče če jo proda kakšnemu bebcu 100€ :)

Če ga boš prodal naprej, predlagam da pogledaš za kakšnim telefonom višjega ranga.. ;)

za 200€ ne dobiš nove 5800XM.

Dobiš na bolhi, nerabljena, letos kupjena kot darilo, majkemi...

ja eni napišejo nova, sam sprobana v bistvu pa jo je 2 mesca uporabljal, tak da to je kr neka

Če ne bom s prodajo v plusu vsaj 100€ se mi ne splača...trenutni e50 mi je všeč, bilo pa bi fino, če bi bilo nekej boljšega za 100€. Jutri grem gledat v trgovino telefone. Če ne bo nobenega sposobnega, bom pa čakal da ta crkne in nato kupil drugega... Se mi šteje podaljšano naročniško razmerje (2leti, simobil) od tega trenutka, ko mi staro poteče, ali čez npr. pol leta, ko bom kupil drug telefon?

od takrat, ko boš sklenil novo. Sam mislim, da bi nokio n78 lahko prodal za 150€, kupil pa jo za 50€. Tu bi bil 100€ v plusu.

amacar a misleš da se ne vidi al je že bla uporabljena? :)
in ja, 100% dobiš novo za 200€

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov TELEFON!

Oddelek: Kaj kupiti
457153 (5166) mancini
»

Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5513911 (9890) ;-)
»

Nokia N97 ali 5800 xpressmusic?

Oddelek: Kaj kupiti
344365 (2349) Bor H
»

Blackberry Storm 9500 - izkušnje ?

Oddelek: Mobilne tehnologije
346800 (4281) uninc

Več podobnih tem