Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj se mi poveze samodejno na net?
Zakaj se mi poveze samodejno na net?
Sambrosa ::
No probelm je tak kar od enkrat se mi samodejno povezuje na net. Tko da ne vem .kaj bi lahko bilo. Računalnik je spucan od vseh psy in virusov. Ko prižgem compa se mi kr od enkrat samo poveze, imam 56kb/s pšovezavo oz. siolov urni paket. Nimam pojma kaj se je naredilo. Uporabljam mozillo firefox 1.0 . V mozili sem gladal pod nastavitve povezave pa imaš samo nek proxy.
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
EMET ::
pa dej ga zajebat in zbriši povezavo, pa da vidimo, če se bo še hotel povezovat
EMET is the truth ...
ta je dobra. pol da te vidmo če se boš povezu mater ..... ne resno dej povejte kaj lahko naredim
kake predloge
kake predloge
lambda ::
Priporočam nasilen pristop s škarjami nad modem kabel. joke.
Resno, zbriši povezavo in jo na novo ustvari, pa boš videl kaj bo.
Resno, zbriši povezavo in jo na novo ustvari, pa boš videl kaj bo.
matevz15 ::
to se ti je naredl ka ti se ti je samodejno ip upisu u sistem in se ti samosejno zveže to ni nč slabga bod vese da se ti ni trba vsakič znova to lohka sam naštimaš zgleda da si nekam upisu ip in pol se ti povezuje
MATEVZZZZ
samo fora je v tem da nimam adsla ,ampak telefonski internet, kaj nej pustum tist pa bom mel položnico 30 jurjev.
O`Connor ::
črvi,črvi in se enkrat črvi
Uporabi AD Aware, ki ga dobis na novem jokerju ali SWP-ju
pa malo precisti comp!
Uporabi AD Aware, ki ga dobis na novem jokerju ali SWP-ju
pa malo precisti comp!
iso2000 ::
A povezavo imaš pri povezavi nastavljeno connect automatically? Kaj če si nastaviš, da moraš vsakič pritisnit connect? A ti to dela ves čas, ali samo ko zaženeš sistem? Malo poglej kateri procesi tečejo pa malo pogooglaj - boš hitro videl, če kaj ne štima...
LP
LP
Trubadur ::
Poglej si svoj e-mail odjemalc (Thunderbird, Outlook, itd) in poglej v nastavitvah za avto pregledovanje emailov in če je tam obklukan avtomatično poveži na net
Saj pri meni je bila težava ko sem imel 56k zdej pa itak DSL
Saj pri meni je bila težava ko sem imel 56k zdej pa itak DSL
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52288 (24038) | simone |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40596 (15578) | brainiac20 |
» | WINXP oddaljen reboot ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (999) | ABX |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5419 (5419) | Ziga Dolhar |
» | ADSL - dodatne nastavitve ???Oddelek: Omrežja in internet | 1202 (1019) | tec |