Forum » Pomoč in nasveti » Kako potiskati cd
Kako potiskati cd
harvey ::
Osebne potrebe:
1. printer, ki to omogoča (npr. kak novejši Epson ali Canon).
2. cd/dvd medij s tako površino ki to omogoča (printable)
ali
3. posebna nalepka, ki se nato nalepi na CD/DVD, sprintaš z običajnim printerjem (laser, inkjet) npr. tuleje nekaj primerkov.
profi: so podjetja, ki se s tem ukvarjajo
1. printer, ki to omogoča (npr. kak novejši Epson ali Canon).
2. cd/dvd medij s tako površino ki to omogoča (printable)
ali
3. posebna nalepka, ki se nato nalepi na CD/DVD, sprintaš z običajnim printerjem (laser, inkjet) npr. tuleje nekaj primerkov.
profi: so podjetja, ki se s tem ukvarjajo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
Brane2 ::
Zelo lepo potiskane CDje lahkok sproduciraš tudi z navadnim inkjetom, le poseben papir rabiš, pa potrudit se je treba malo.
Tiste nalepke za CDje, ki jh dobiš v štacuni lahko mirno pozabiš. jaz kupujem poseben lakiran samolepilni papir za tiskanje na inkjetih in odtis je fenomenalen. Nato pač natisnjene kroge še izrežeš in to je vse. Rezanje je lahko zelo zamudno, zato sem si naredil majhno pripravico, še najbolj podobno ključu za odpiranje konzerv...
Tiste nalepke za CDje, ki jh dobiš v štacuni lahko mirno pozabiš. jaz kupujem poseben lakiran samolepilni papir za tiskanje na inkjetih in odtis je fenomenalen. Nato pač natisnjene kroge še izrežeš in to je vse. Rezanje je lahko zelo zamudno, zato sem si naredil majhno pripravico, še najbolj podobno ključu za odpiranje konzerv...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17320 (15439) | SLO_Matej |
» | Tiskanje Aidata CDL50C nalepk za CD/DVD-jeOddelek: Pomoč in nasveti | 863 (800) | s1m0n |
» | Tiskalnik ki tiska na CD ??Oddelek: Kaj kupiti | 2154 (1997) | tomaz- |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6353 (3775) | r0b3rt |
» | Nov članek: Polnjenje Canon CLI-8x kartušOddelek: Novice / Nova vsebina | 5127 (3761) | TESKAn |