» »

ADSL - dodatne nastavitve ???

ADSL - dodatne nastavitve ???

ZeeDee ::

Pred kratkim so mi narihtali ADSL...stvar deluje..nastavitev povezave/mreže/ipjev nisem nič tikal.
Zanima me če je fajn kaj spremenit, da bo bolje/hitreje delovala povezava.
Pa malo me moti ker ob vklopu compa rabi ene par minut preden začne vspostavljat povezavo; se da to pospešit??

..tolko..
Bulš taku ku drgače

koyotee ::

vsem rab neki minut k se povezuje!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

tec ::

Ce uporabljas siolov klient, ga zamenjaj z raspppoe. Meni se poveze takoj ob zagonu in traja priblizno 3 sec.

Matek ::

vsem rab neki minut k se povezuje!

Misliš vsem, ki niso prebrali>:D

Imam Windows XP in po zagonu računalnika rabim še 2 minuti, da se lahko povežem na internet. Kaj mi je storiti?
Odpreš "My Computer", klikneš z desnim gumbom na "My network places", izbereš "Properties", v okvirčku izbereš "Internet Protocol (TCP/IP)" klikneš na gumb "Properties", spremeniš nastavitev iz "Obtain an IP address automatically" v "Use the following IP adress", vpišeš za "IP address" npr. 192.168.0.1, za "Subnet Mask" pa 255.255.255.0. Potrdiš nastavitve s klikom na OK in vse bi moralo delovati normalno ob naslednjem zagonu računalnika.

Bolje ispasti glup nego iz aviona.

ZeeDee ::

mučo danke
Bulš taku ku drgače

Tr0n ::

Nekaj bos nasel se @ Optimizacija ADSL temi.

Dusko ::

Sam sn mel iste probleme in pol sem bral vse te vaše poste kak naj dodelim mrežni kartici določen ip pa mi je še vseeno dedlalo po polžje.Zdaj boste rekli ja če ne znaš narejit.
Odgovor je preprost odinstaliraj tistega siolovega clienta s svojega računalnika.
Pol pa normalno ustvariš nov račun samo da tam pač nastaviljaš ,da maš kablski internet in ne več telefonski modem.
Mislim če pa ti kaj ne bo jasno pa pokličeš pomoč0801000 pritisneš 22 in pol ti tam skoraj enako razložijo.
In pol pač ni avtomatičnega conecta na net ampak morš pač kliknit na povezavo pa pol poveži pa si takoj na netu.

tec ::

En klik si prihranis, ce das povezavo v startup

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Windows][XP] Zakaj po zagonu traja še par minut, da vse normalno dela?

Oddelek: Operacijski sistemi
422494 (1813) bluefish
»

pocasni zagon winXP

Oddelek: Operacijski sistemi
312414 (1869) Lunik
»

adsl ne deluje dobro..

Oddelek: Omrežja in internet
71023 (863) Matek
»

ADSL se pveze sele po 2min zagona WinXP