Forum » Omrežja in internet » mldonkey torrenti
mldonkey torrenti
Mr. Wally DJ ::
brat ima adsl in mldonkeya...sam ta racunalnik se ne nahaja doma. jst se povezem na njegou racunalnik prek puttya in potem telnetam na mldonkeya. tisto dela normalno da vlecem dol, da pa bi torrente vlekel mi pa zal ni uspelo . no jst doma potegnem tisti *.torrent file dol, ga nalozim na njegou racunalnik (v svojo mapo) in potem v mldoneya vpisem komando katera naj bi bila prava : dllink /home/myfolder/torrents/x.torrent . potem mi izpise done, vendar pa nikjer ne vidim ali se to downloada ali ne, vse bolj verjamem da se ne. pogledam vd pa ni nic, razen ce je druga komanda.
pomagajte!
pomagajte!
Mavrik ::
Veš kaj raje naredi?
Najdi en lepi GUI: recimo Sancho.
To inštaliraš doma gor, mu daš IP računalnika na kerem laufa mldonkey (če je firewalled moraš odpreti tisti port) in se bo stvar obnašala kot katerikoli drugi program. Pa še torrente zna direkt uploadati in startati.
Najdi en lepi GUI: recimo Sancho.
To inštaliraš doma gor, mu daš IP računalnika na kerem laufa mldonkey (če je firewalled moraš odpreti tisti port) in se bo stvar obnašala kot katerikoli drugi program. Pa še torrente zna direkt uploadati in startati.
The truth is rarely pure and never simple.
ok...kaj zj noce se povezat...SSH initialization failed, try again?
com.jcraft.jsch.JSchException: Auth fail
sam ne vem kaj nej bi blo
a bi mi mogoce lahko mal razlozu kam pride ker ip..k mi ni jasno kam pride ker...
com.jcraft.jsch.JSchException: Auth fail
sam ne vem kaj nej bi blo
a bi mi mogoce lahko mal razlozu kam pride ker ip..k mi ni jasno kam pride ker...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mr. Wally DJ ()
zj mi celo povezuje nekej...sm spolnu samo zgorn prostor ip pa port sm dau 22 pa user pa pass...pa mi pol napise da je napacen user ali pass.
ce pa izpolnm se spodn del mi pa napise tisto k sm ze prej napisou ssh.....
ce pa izpolnm se spodn del mi pa napise tisto k sm ze prej napisou ssh.....
mile ::
ja , če core ne laufa na istem računalniku , moraš v downloads.ini spremeniti
allowed_ips = [
"127.0.0.1";
"x.x.x.x";]
kjer je drug vnos ip računalnika, s katerega se povezujes
allowed_ips = [
"127.0.0.1";
"x.x.x.x";]
kjer je drug vnos ip računalnika, s katerega se povezujes
Port mora biti enak gui_port nastavitvi v downloads.ini.
Pri meni je stvar nastavljena tako:
S tem da zamenjaš IP 192.168.0.1 z IPjem kište na keri laufa mldonkey in tudi odpreš port 4001 (oz. kerkoli gui_port maš nastavljen).
Pri meni je stvar nastavljena tako:
S tem da zamenjaš IP 192.168.0.1 z IPjem kište na keri laufa mldonkey in tudi odpreš port 4001 (oz. kerkoli gui_port maš nastavljen).
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Mavrik ()
ja sam...tole allowed_ips to bi pšol mogu skuz spreminjat k jst nimam statik...(arnes) al kaj nej bi to pomenilo?
Mr. T. ::
problem je tu v allowed_ips in v tvojem dynamic ip-ju. mozno je naredit 0/0, sam pol je pa to odprto za vsakogar.
Da se, samo potem moraš dovoliti dostop vsem.
Tako da lahko daš allowed_ips 255.255.255.255 kar bo dalo dostop vsem ljudem, potem pa nastaviš geslo.
Tako da lahko daš allowed_ips 255.255.255.255 kar bo dalo dostop vsem ljudem, potem pa nastaviš geslo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 6951 (6152) | s6c-gEL |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16615 (8154) | Gapi |
» | Mldonkey & SanchoOddelek: Programska oprema | 1086 (991) | antonija |
» | Mldonkey problem!Oddelek: Programska oprema | 1715 (1415) | Karlos |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6270 (4926) | pro549 |