Forum » Zvok in slika » 5.1 sistem- ne dela
5.1 sistem- ne dela
gorgo ::
najprej lep pozdrav vsem...
no koncno sem si kupil sistem 5.1. zaj pa mam problem da ne dela tak kot treba in mi zadaj na zvocni dela samo en izhod, kot da bi pac imel samo dva navadna speakera .na kompu sem nastavo na 5.1, samo nic ne pomaga.. mam pa zvocno AV`97 na plati . aja pa zvocna podpira 5.1.
vse sem ze probal nastavlat pa preklaplat, drivere sem na novo nalozo pa nic..
mi lahko kdo pomaga prosim..
gorgo
no koncno sem si kupil sistem 5.1. zaj pa mam problem da ne dela tak kot treba in mi zadaj na zvocni dela samo en izhod, kot da bi pac imel samo dva navadna speakera .na kompu sem nastavo na 5.1, samo nic ne pomaga.. mam pa zvocno AV`97 na plati . aja pa zvocna podpira 5.1.
vse sem ze probal nastavlat pa preklaplat, drivere sem na novo nalozo pa nic..
mi lahko kdo pomaga prosim..
gorgo
- spremenilo: gorgo ()
zzzuuu ::
Tudi zvok ki ga predvajaš more biti v 5.1 formatu, ker če vrtiš navadno muziko v stereo tehniki, ti pol normalno dela samo stereo.
When is the last time you did something for the first time.
gzibret ::
Poskusi, če lahko kje vklopiš simulacijo surround zvoka, tako, da ti špilajo vsi zvočniki tudi na navadnem stereu zvoku.
Vse je za neki dobr!
mmmato ::
sklepam da je čipset nforce 2?
z nvswap lahko sprobaš pa menjaš kanale
z nvswap lahko sprobaš pa menjaš kanale
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mmmato ()
jRk0 ::
Meni na nforce2 ac3 5.1 v filmih ni pravilno deloval. Govor ni bil samo iz centra, ampak se iz prednjih dveh. Pa sem dal spet Live 5.1 not pa vse dela:)
You fuck up once, you loose two teeth.
gorgo ::
Finta je bla v tem, da z zvocno nekaj ni blo vredu. Sem nabavo novo 5.1 in dela... hvalabogu
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 5934 (4988) | Medo |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16636 (10575) | FlamE#7 |
» | Winamp in 5.1 zvok:(Oddelek: Zvok in slika | 1814 (1618) | Duke Nukem |
» | Katero zvočno kartico za digiralno povezavo pc/reciever?Oddelek: Kaj kupiti | 1467 (1351) | bastadu |
» | kupujem EPOX 8RDA+Oddelek: Kaj kupiti | 1710 (1412) | McNato |