Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč - memtest86+
Prosim za pomoč - memtest86+
DMX ::
Imam pa naslednji problem. Imam računalnik z naslednjo konfiguracijo:
ASUS A7N8X deluxe 2.0
Barton 2500+
Ram Corsair TWINX PC3200C2
Sapphire R9800 PRO
disk SATA Maxtor 200gb
Zdaj pa tak. Sistem imam navit na FSB 215 pri ramih 2.5, 3, 3, 6. Zdaj v primu95 mi ne kaže nobenih napak oz. errorjev, pa drugače mi PC tudi normalno dela. Ko pa zaženem MEMTEST86+ pa mi po vsake pol ure delovanja javi error z istem imenom oz. vedno na istem mestu. Kaj bi lahko to bilo narobe. Kaj je slučajno ram zanič, al mi to javlja samo zato, ker imam navitega pa zgleda, da ga imam preveč?....Prosim za čim več odgovorov in hvala že v naprej, ter seveda lep pozdrav!!!
ASUS A7N8X deluxe 2.0
Barton 2500+
Ram Corsair TWINX PC3200C2
Sapphire R9800 PRO
disk SATA Maxtor 200gb
Zdaj pa tak. Sistem imam navit na FSB 215 pri ramih 2.5, 3, 3, 6. Zdaj v primu95 mi ne kaže nobenih napak oz. errorjev, pa drugače mi PC tudi normalno dela. Ko pa zaženem MEMTEST86+ pa mi po vsake pol ure delovanja javi error z istem imenom oz. vedno na istem mestu. Kaj bi lahko to bilo narobe. Kaj je slučajno ram zanič, al mi to javlja samo zato, ker imam navitega pa zgleda, da ga imam preveč?....Prosim za čim več odgovorov in hvala že v naprej, ter seveda lep pozdrav!!!
Primoz78 ::
Verjetno te ram mal heca...jaz sem mel tudi Corsair XMS C2 2 X 256MB....pa ni slo vec kot na 209 mhz stabilno...poglej kak revision so, da vidis kaj mas za ene cipe gor...v glavnem se C2 XMS baje..(vsaj moji in se v testih tako pise) slabo navijajo...z tistimi, ki majo BH-5 in pa TCCD chipe je pa mal drugace
Lp Primoz
Lp Primoz
SasoS ::
jao...najprej daj ram na nižjo frekvenco, povišaj timinge in poglej če se napaka ponavlja. Če se, imaš zanič ram, če ne, je napaka zaradi navijanja. A ni to najlažje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje 3400+ na K8N Neo platinumOddelek: Navijanje | 1327 (1110) | Black Metalc |
» | Corsair CMX -prosim ???Oddelek: Kaj kupiti | 942 (827) | MEDENA |
» | Kateri ram...Oddelek: Kaj kupiti | 1894 (1376) | Tic |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9266 (6994) | WhiteWolf |
» | twinmos twister PC3700 C2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7580 (5712) | mare87 |