Forum » Pomoč in nasveti » Dilema! Kaj s prenosnikom, ki ima osnovno ploščo pokvarjeno?
Dilema! Kaj s prenosnikom, ki ima osnovno ploščo pokvarjeno?
Dusan_HD ::
Hello!
Torej, imam crknjen Fujitsu Siemens E-6550 prenosnik. Baje je šla osnovna plošča. Popravilo baje 70.000 - drago!!!
Zanima me (glede na to, da se nič ne razumem v prensnike), kaj se da sploh še z njim narediti? Vzamem disk ven in ostali prenostnik uporabim za podstavek za rastline?
Sicer pa je to: Pentium 650Mhz, 65MB rama, 10GB disk, 14.1" 1024x768 LCD. Kaj je tu sploh za prodati razen diska in spomina? Ok ... lcd, če se bo priklopil na zelo podobno mašino ...
Sem mislil uporabiti LCD kot dodatni display pri namiznem računalniku, a očitno ne bo šlo - problem je z nekim pretvornikom...
Interesent? Fanatik? .... Z idejami in predlogi na moj e-mail, odstrani NO in SPAM
Mogoče iščem koga, ki ima dotičen prenosnik kateri je crknjen, da bi vsaj enega delujočega skupaj spravli.
Torej, imam crknjen Fujitsu Siemens E-6550 prenosnik. Baje je šla osnovna plošča. Popravilo baje 70.000 - drago!!!
Zanima me (glede na to, da se nič ne razumem v prensnike), kaj se da sploh še z njim narediti? Vzamem disk ven in ostali prenostnik uporabim za podstavek za rastline?
Sicer pa je to: Pentium 650Mhz, 65MB rama, 10GB disk, 14.1" 1024x768 LCD. Kaj je tu sploh za prodati razen diska in spomina? Ok ... lcd, če se bo priklopil na zelo podobno mašino ...
Sem mislil uporabiti LCD kot dodatni display pri namiznem računalniku, a očitno ne bo šlo - problem je z nekim pretvornikom...
Interesent? Fanatik? .... Z idejami in predlogi na moj e-mail, odstrani NO in SPAM
Mogoče iščem koga, ki ima dotičen prenosnik kateri je crknjen, da bi vsaj enega delujočega skupaj spravli.
raY_
matevz15 ::
ta prenosnik so itak jajca pa za 10gb nav nč dnara dubi za 65 mb rama pa ša manj nej ti povem da stane 128 mb rama 2.000 čuka seprav lohka ti prodaš za največ jurja ta tvoj ram zato nes na servis nej ti ocenjo kok je vredn pol ga prodej pa si kup en navadn kompjutr pa ne prenosnoka ka prenosnik so jajca
MATEVZZZZ
Sami ::
Se bom pozanimal koliko pride popravilo in če bo poceni se lahko še kaj zmeniva.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Dusan_HD ::
Hi!
Ja, saj ... mene najbolj mantra, kaj bi lahko iz te robe iztisnil, kot največ?
Če pa nič, ga bom verjetno prodal najboljšemu ponudniku.
Hvala vseeno na odgovorih!
Ja, saj ... mene najbolj mantra, kaj bi lahko iz te robe iztisnil, kot največ?
Če pa nič, ga bom verjetno prodal najboljšemu ponudniku.
Hvala vseeno na odgovorih!
raY_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP - primerjave (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23027 (21493) | Malajlo |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16794 (7755) | Seb4 |
» | Prenosnik za manj kot sto čukov™Oddelek: Novice / Ostale najave | 3619 (3098) | Dr Evil |
» | Nakup laptopa?Oddelek: Kaj kupiti | 2527 (1960) | SoNgOkO |
» | Prenosnik??Oddelek: Kaj kupiti | 1062 (866) | mad |