» »

Kmalu Slo-Techova trgovina glasbe?

Kmalu Slo-Techova trgovina glasbe?

Google News - Očitno je prodaja glasbe po internetu zažarela v vsem svojem sijaju. Potem ko se je uveljavil Applov iTunes, ki sicer ni bil pionir na tem področju, se je kmalu pojavila močna konkurenca v obliki Microsofta, Yahoo!-ja in še koga. Zdaj se jim je pridružila še storitev EasyMusic.com, ki jo predstavlja Stelios Haji-Ioannou, ustanovitelj letalske družbe EasyJet in prvi mož podjetja easyGroup. Pravzaprav bo Haji-Ioannou samo uporabil obstoječo storitev Wippit, ki jo bo ponujal pod svojo blagovno znamko. Tako kot pri poletih se lahko tudi tu nadejamo poceni storitev, saj bodo pesmi na voljo že od 45 centov naprej. Podrobnosti!

V Sloveniji nobena od omenjenih storitev ne deluje ...

14 komentarjev

AtaStrumf ::

Ime novice me je spomnilo na nekaj kar se mi mota po glavi že zelo dolgo. Če bi bili vi malo bolj podjetni, bi lahko z Slo-Tech imenom naredili marsikaj. Najtežje je ustvariti prepoznavno blagovno znamko in vi jo imate, a z njo nič ne naredite. Jaz bi 100% naredil Slo-Tech Shop (ob pomoči nekaj malega investicijskega kapitala se razume), vi pa se izogibate celo omembam štacun v člankih in podobno (še zdaj se zelo dobro spomnim kako ste mi zbrisali linke do štacun v članku kaj kupiti), kar je povsod drugje čist normalno, saj pomagajo strani svojim bralcem, da pridejo do najboljšega nakupa, kar seveda ne gre brez omembe kake trgovine oz. kar direktnega linka. V tem ni nič slabega, ampak Slo-Tech ima par čudnih načel, zato pa morajo bit na free ISP-ju in imate strežnik, ki pogosto ne prenese prometa.

Pa brez zamer, samo dobro vam želim! Mogoče se vam splača malo razmislit.

minmax ::

Heh, zakaj pa ne gledate resnične resničnost... www.ritem.com deluje berzhibno, izbira ni velika, je pa začetek.

btw: ideja da bi ST postal glasbena trgovina je fantastična. glede na progamersko in organizacijsko ekipo bi uspeh nikakor ne izostal!

poweroff ::

Ata - problem nastane, ko ti veš. da je en izdelek boljši, vendar ti lastnik tega ne pusti povedati. In ko enkrat začneš biti pristranski, začneš izgubljati kredibilnost.

Zato mi je vsakič, ko npr. na Dnevnik.si berem novice iz sveta računalništva slabo, Slo-Tech pa je moja Priljubljena stran.
sudo poweroff

Brilko ::

Ma dejte se umirit s temi naslovi :D .

AtaStrumf ::

Matthai, do tega pač ne bi smelo prihajati. To bi moralo biti takoj jasno napisano črno na belem. Slo-Tech Shop ne bi bila neka obična trgovina ampak ozko specializirana za to kar je najboljše, tako da do takih konfliktov ne bi smelo prihajati. Če se ugotovi, da je DFI nF3-250Gb najboljša plata, imate to v zalogi in to tudi poveste in tu ni nobenega konflikta :D . Valda morte imeti še second best plato, ker samo enega produkta pač ne moreš imeti, ampak you get the point! Only the best! 100% je tu lep profit.

mathjazz ::

minmax: sem že mislim, da moral popravljati originalno novico in se ti vljudno opravičiti, pa vendarle vidim, da sem tako formiral komentar, da je kljub tvoji opazki pravilen :P
www.getfirefox.com

RejZoR ::

Pol teh cheap (0,45 in 99$ je pocen) muzikantnih štantov sploh ni podprtih v sloveniji in še marsikateri državi,in pol se čudijo zakaj folk še vedno piratizira... Sam vem da bi komot ruknil tistih 150 SIT (tko zlo na uč) za komad za katerega vem da mi bo všeč in ga tud (legalno) snameš. Ne pa da kupiš cel CD kjer ti je všeč samo par komadov in zanj daš 3K+. Tud za cel CD komadov pride cnej kot pa štacunski CD...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Jaffa ::

Jp... Sam da bi bli v WAV bi blo kul... Al pa max bitrate MP3... Al so ? Al lahk izbiraš ? 8-) 8-O
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

RejZoR ::

Lossless AAC bi bil kul :)
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

swar ::

Bah.Music should be free.

Tody ::

hehe ja... seveda slo-tech shop in potem svizec zavije čokolado :D BTW kera organiziranost ??

MrStein ::

AtaStrumpf : "Če se ugotovi, da je DFI nF3-250Gb najboljša plata"

In kak se ugotovi ? Bo ST pokupil vse plate na tržišču in jih testiral ( testiral, ne priklopil in potem napisal "oceno" na podlagi vtisa, kteri ima lepšo škatlico ) ?

Kdo bo to financiral ? Kdo bo čakal 3 mesece, da se res ugotovi, da je plata x34 bolj stabiln od y71 ? Kaj če se nekdo vseeno ne bo strinjal z ugotovitvijo ?

Ideja zveni lepo, tak kot komunizem ;-)

--

Ah, glede ritem.com. A ne bi bilo prav napisano PredPosluh™ ? ;)

poweroff ::

Seveda pa v Sloveniji nastopi še problem plačevanja preko interneta. Slovenske banke so namreč zelo napredne...
sudo poweroff

AtaStrumf ::

Vse se da porihtat če se hoče. Če pa noben od vas noče mi pa lahko odstopite Slo-Tech Shop znamko pa bom že jaz poskrbel, da bo profitabilna 8-).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lenoba

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
72726 (2262) gobice
»

Izdelava osnovne (vstopne strani) z dinamičnimi vsebinami

Oddelek: Izdelava spletišč
91345 (1133) osti1
»

SiOL kršil pravila MOK-a

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
262325 (2325) BBB
»

Beatli tožijo Apple

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
72409 (2409) Beat-O
»

Slotech Linux 1.0.0

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
447135 (7135) Bakunin

Več podobnih tem