Forum » Pomoč in nasveti » neki o biosu
neki o biosu
Popcek ::
en kolega je staknu en virus, ker pac nima glih nevem kok pojma in rac se v garanciji ga je pelu na servis (lahko bi men kej reku :)) do tuki vse lepo in prav
pol je vse men lepo povedu kaj je blo in da je mogu placat 11k sit
ker se mi je cena zdela nekam visoka sm mu reku nej poklice na servis da mu povejo kaj so mu pravzaprav nardil da to stane 11k sit
rekli so mu da so mu formatiral disk, in da je mel kao en ful hud virus da so mogli pol se pr plati bios zamenat in da nej bo srecn da ni mogu dat 35k za novo plato .....
zdej pa mene zanima ce bi recmo oni ta bios flashal ....
a bi blo mozn tko virusa se znebit ??
pa prblizn ce kdo kej ve kok kej pride bios chip tko okvirn ker men se zdi 11k se zmeri mal veli
ze vnaprej hvala za vase odgovore in nasvete
pol je vse men lepo povedu kaj je blo in da je mogu placat 11k sit
ker se mi je cena zdela nekam visoka sm mu reku nej poklice na servis da mu povejo kaj so mu pravzaprav nardil da to stane 11k sit
rekli so mu da so mu formatiral disk, in da je mel kao en ful hud virus da so mogli pol se pr plati bios zamenat in da nej bo srecn da ni mogu dat 35k za novo plato .....
zdej pa mene zanima ce bi recmo oni ta bios flashal ....
a bi blo mozn tko virusa se znebit ??
pa prblizn ce kdo kej ve kok kej pride bios chip tko okvirn ker men se zdi 11k se zmeri mal veli
ze vnaprej hvala za vase odgovore in nasvete
Can ::
Če se ne motim ti črv Magister, če ga ne odstraniš v mesecu dni uniči vse file na disku in popacka flash bios. 11k sit je veliko, samo se mi zdi, da bi za namestitev Win vsak servis računal nekaj takega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zmrzovanje in "klikanje" kompaOddelek: Strojna oprema | 1067 (970) | wechta |
» | Računalnik noče pridt u windowse xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1362) | Miccco |
» | kako popravit odbijačOddelek: Loža | 10330 (9833) | perci |
» | Cena servisa?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6624 (4952) | deco16 |
» | Najbolj neumen odgovor:) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10981 (6681) | fRiK0 |