Jaz - Heh, to novico pa je Timon spisal kar pošteno, tako da vam bom kar posredoval njegov e-mail:
Glede na to, da so vse Big Kahune zaposlene, je na mojih majhnih in neizkušenih ramenih, da vem prinesem dnevne novice. Upam le, da mi jih bodo Big Kahune (luni&Co) objavili . Če pa ne, pa pač ne. Torej k stvari! Glede na to, da se naše tekmovanje Portorož 2001 približuje z svetlobno hitrostvo (dejansko!) vem predlagam, da si modificirate ohišje. Za vse tiste, ki boste tekmovali v kategoriji "Najbolj šminkerski računalnik", je vodič, kako pobarvati lopatice na ventilatorju. Nakaj podobnega je objavil že luni, ampak več glav boljše pofarba! Vodič najdete tukaj.
Novice » Modifikacije » Modifikacije ventilatorjev
Ash ::
No sej pobarvano je lepo ampak prezamudno opravilo, vse lepiti z zascitnim trakom. Meni je se vse ventilatorje uspelo razstavit, z ninimalnim trudom samo povečevalno steklo rabiš pa eno spico pa odstraniš tisto varovalko ki je pod pokrovčkom in gre vetrnica ven , po se pa da lepo pobarvat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo tech-od kogaOddelek: Slo-Tech | 1887 (1277) | (sic) |
» | Thomas, vaša modrost, (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5131 (4083) | Thomas |
» | Raport iz PorotrožaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2167 (2167) | FlipeR |
» | Kater Celeron Kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1382 (1230) | twosocks |
» | chat@slotechOddelek: Loža | 1639 (1525) | Shershen |