» »

Najneumnejši varnostni ukrepi

Najneumnejši varnostni ukrepi

The Register -

Z današnjim dnem je Privacy International končala tekmovanje za najneumnejše varnostne ukrepe na svetu, ki se je pričelo v februarju. Nominiranih je bilo prek 5.000 institucij širom sveta (natančneje iz 35 držav). Verjetno je odveč poudarjati dejstvo, da so bila letališča v veliki večini. Varnost na prvem mestu, kakopak. Poglejmo si zmagovalce v nekaterih kategorijah.

  • V kategoriji najneumnejšega ukrepa naspoh je zmagala avstralska vlada za "vrsto nesmiselnih, vznemirjajočih ukrepov, namenjenih zgolj samim sebi;"
  • V kategoriji najbolj nečastnih ukrepov je zmagal New Yorker Hotel za "agresivne, nepomembne in nepotrebne varnostne ukrepe," karkoli že to pomeni;
  • V kategoriji najbolj ostudnih in vsiljivih ukrepov pa je zmagal terminal Delta JFK-letališča, kjer so doječo mater prisili piti lastno mleko. Zavoljo varnosti, seveda.
Vse ostale kategorije, zmagovalce in drugouvrščene si lahko ogledate v izvirni novici ali neposredno na straneh prirediteljev tekmovanja.

5 komentarjev

San ::

Dober da niso moškim ukazal pit lastni jogurt !

siegmund ::

lol

mrTwelveTrees ::

hehe :D

Filo ::

valda so se ustrašili, tihotamo utekočinjen heroin ali so pa samo hotl vidt če bo to res storila ....hehe

a si predstavlate:

Policeman: Put your pants down run for 5 min and do the funky chichen dance!!!


hehehehe

CaqKa ::

poleti ko smo sli v san francisko so mojo sestro prisilili da je pila vodo iz plastenke ki jo je imela v rukzaku... bedno.. da ne omenjam da smo se morali vsi neameričani sezuvat in so pregledali VSE ... materi je iz torbice vun potegnil pilico za nohte... blah... vsega boga najdejo toti... samo bin ladna pa huseina pa še zdaj niso našli 8-O stupidnost2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nVidiino tekmovanje v navijanju in modificiranju

Oddelek: Novice / Modifikacije
82108 (2108) kinetik
»

Slo-Tech Piran 2002

Oddelek: Novice / NEST
271721 (1721) perci

SLO-TECH PORTOROZ 2001 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1348851 (6726) FlipeR
»

Slo-Tech Portorož 2001

Oddelek: Novice / NEST
112029 (2029) TESKAn

Več podobnih tem