» »

Raport iz Porotroža

Raport iz Porotroža

Jaz - Ok, z majhno zamudo si sedaj lahko ogledate članek o dogajanju v Portorožu. Stvar ni preveč dolga, toda mislim, da dovolj nazorno prikaže dogajanje. Seveda se z besedami ne da opisati občutka in vzdušja, ki je vladalo tam... res bi nas morali obiskati . No, kar brez skrbi, to nikakor ni bila zadnja podobna prireditev in enkrat jeseni lahko pričakujete podobno dogajanje. Sedaj pa kar pridno k branju (in gledanju slikic).

10 komentarjev

OZZY ::

Končno smo dočakal poročilo. Nekaj je bilo objavljeno tudi že prejšnji četrtek v Računalniških novicah vendar je bilo veliko manj slik.

FlipeR ::

No, cas je ze bil luni:) Ker pa sem bolj slabo zastopan v tvojem clanku(mislim da si zasluzim vsaj zahvalo za vse skupaj), bom pa jaz se svoj del dodal...
Sicer enostranska predstavitev dozivetja, a vendarle...mislim da ga vecina deli s teboj luni! Moram pa napisat, da jaz, kod ideator tekmovanja in glavni mucenik okoli vsega tega, sem naravnost evforicen nad uspehom!!! Ce bo slo vse po (mojih) nacrtih (ki sicer se nastajajo) vas Septembra caka toplo morje, Portoroz in Slo-tech tekmovanje...skratka uzivanje!
Priznam, za tak zaf..an termin (mrzli in dezevni marec) sem kriv jaz in moja nevcakanost...sicer so tu svoje prispevale se groznje MORSa, da bo treba v vojsko, za domovino, s Bonsaiem na celu(glavi?...!) naprej, ampak OK

Kar je je, upam da ste zadovoljni z dogodkom, hrano, pijaco, vzdusjem,... Potegnil sem vse veze, ki jih imam in in s pomocjo KSOPa je nastalo to, kar ste lahko v Portorozu videli...v zameno za to bom se 1 leto delal predsedniku kluba, Sebastjanu, pompine (ce kdo ne ve kaj je to, ni vazno:))

Organizacija...errr ja, OK organizacija BO (obljubim, BO!) boljsa naslednjic. Ce pozabim, me spomnite! No, pravzaprav sta se zgodila le dva vecja spodrsljaja pri organizaciji (in cel kup manjsih). Tisti, ki so cakali kombi "celih" 25 minut, OPRAVICUJEM SE V IMENU CELEGA SLO-TECH TEAMa! Ne bo se ponovilo! Drugi spodrsljaj, za katerega pa nismo mi krivi je ta, da pokali niso bili pravocasno pripravljeni...krivci so jih ze slisali, a to nam ni kaj dosti pomagalo Zal...

Drugace pa sem srecanje s fanti iz Slo-tech team-a dozivel kot srecanje z navadnim fantom iz sosednje ulice... Mogoce vam izraz big Kahuna pricara neka nadnaravna bitja z takisto nadnaravnimi lastnosti, samo Primoz, Luni, Sergio in Pajo so prav prijetna bitja (OK, odvisno od dneva, hrane, problemov okoli organizacije,...) in tisti, ki jih se boste spoznali...ne se bat, ne grizejo!

Da ne dolgovezim: Slo-tech je vpeljal novo dimenzijo v slovenski internet prostor! Prvic se cutim povezan(ceprav virtualno) s to nepregledno mnozico ljudi, ki jih vecinoma nikoli ne bom niti spoznal; In ne, Slo-tech ne bo umrl, tudi ce propade internet stran! Nekaj takega ostane z nami...za vedno...


Verjemite!



Filip

FlipeR ::

Tjulenj ::

a se samo men zdi al so v zipu slike mal podvojene :D

||_^_|| ::

kvadefak je že "pompin"??

MadMax ::

Zal nisem bil prisoten, toda a se ni nekaj govorilo (pisalo) o tekmovanju v pljuvanju v daljavo?

Drugac pa z eno (zguljeno) besedo: POHVALNO!!

luni ::

FlipeR ja mater, sem imel eno solzavo zahvalo v mislih, ampak sem clanek pisal skozi celoten dan v vec intervalih in mi je enostavno spolzelo skozi roke. Oprosti, sem popravil!Pljuvanej v daljavo je na zalost opdadlo zaradi dezevnega vremena, v katerem bi bilo zelo tesko meriti rezultate!

Tomi ::

Je pa trajalo, da sem se prebil skozi ves članek..
Drugače pa same pohvale.. Žal mi je, da sem imel obveznosti, če ne bi kar prišel..
Hm, Luni, za domačo nalogo stokrat napiši
težko[:]

alien-w ::

Fliper, dobr si orgazmiral vso zadevo, prov gut je izpadlo, samo na zalost nisem mogel biti dalj casa tam. Upam, da bo naslednjic tako datum kot kraj bolj ugoden. Luni: jest sm pa res CeWaP prot teb (q3a).:))

BigFoot ::

septembra (al kadarkol že bo) pa mrbit še jest pridem (na LAN in pitje, ne na tekmovanje, lol) :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Filmi, filmi, filmi

Oddelek: Sedem umetnosti
207656 (714) kuglvinkl
»

Uber in Toyota v polmilijardno sodelovanje

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
156279 (5008) codeMonkey

Se novačenje širi tudi v SLO ?

Oddelek: Loža
272679 (2088) Brane22
»

Ocena strani: Basket 2013

Oddelek: Izdelava spletišč
142120 (1538) echoman
»

iz zvočnikov slišim miško škrrrr

Oddelek: Pomoč in nasveti
81156 (965) borutzi

Več podobnih tem