» »

Test KyraII

Test KyraII

Jaz - Kot ponavadi, so s testom prvi AnandTechovci. V roke so torej dobili testno KyroII kartico in jo temeljito zmučili z raznimi benchmarki. Moram priznati, da sem tudi sam presenečen nad rezultati, ki so jih dobili. Ta $150 vredna kartica je brez večjih težav premagala tudi do $200 dražje produkte. Na srečo bo KyroII za razliko od svojega predhodnika tudi širše dobavljiv, saj ga bo ponujal Hercules, ki ima zelo razširjeno prodajno mrežo. Povsem možno je torej, da bo KyroII naslednji veliki low-cost prodajni hit. Ogled testa priporočam. Thnx, BigFoot.

7 komentarjev

ferjan ::

kdaj mislite da se jo bo dalo kupiti....kolk bo?8-)

BigFoot ::

po mojem bo pri nas zelo kmalu, cena pa tud neb smela bit vec ko 40 jurju.

luni ::

v mlacomu jo dobijo do konca marca

JeDo ::

Khmm ja upemjmo da bo res tako kot pravijo ... it will be on my shopping list!

lp

miranpozar ::

Kot sem napovedal vsem tistim, ki so jokali, da bo ob propadu 3Dfxa nVidia imela "monopol" na tem segmentu in navijala cene - pojavil se bo nov konkurent. Zgodilo se bo.

undefined ::

V naslednjem stoletju, mogoče. Miran, enako trdijo uporabniki Linux-a, da bo prevladal čez Winse, že skoraj 10 let, pa še zmerom ni nič od tega, in tudi kaže ne, da bi v bližnji prihodnosti kaj bilo!

hominis ::

Konkurenca je vsekakor nadvse dobrodosla, ampak ne taksna, kot trenutno vlada v racunalnistvu. Kaksen pomen ima to hitenje na podrocju hardvera v neke vrtoglave gigahertze in desetine milijonov tranzistorjev, ko ubogi programerji nimajo ne casa ne moznosti, da bi njih softver to izkoriscal.
Kar se tice komentarja o linuxu, pa ni ravno na mestu. Navadni uporabniki ga verjetno se dolgo ne bodo uporabljali, ostali racunaklniski macki pa ga s pridom uporabljajo kot platformo za programiranje in ostale stvari. Samo poglejte v kako knjigarno/knjiznico in boste vidli kolk materiala je na temo linux in softvera zanj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Test Kyra II

Oddelek: Novice / Nova vsebina
141780 (1780) OZZY
»

kyro II ali GTS 64mb

Oddelek: Kaj kupiti
231845 (1502) OldSkul
»

Novi odgovori Tima Sweeneya

Oddelek: Novice / Igre
151919 (1919) undefined
»

KYRO II

Oddelek: Novice / Grafične kartice
241588 (1588) A.L.T.
»

Radeon/Kyro/Matrox/Mx

Oddelek: Kaj kupiti
181239 (996) Brody

Več podobnih tem