» »

Test Kyra II

Test Kyra II

Hardware Avenue - Ker bo Kyro II izšel 16. maja, je dobro vedeti, če se ga bo splačalo kupiti. Tukaj vam bodo na to vprašanje tudi odgovorili. Meni se je test zdel zelo zanimiv. Prvič sem videl, da je nekdo uporabil Serious Sam-a uporabil za testiranje kartice. Ja, stare kartice že, ampak nove? To pomeni, da se je SS res prijel kot testirno orodje. Seveda so testi še v 3DMark2001 in Q3. Ampak najbolj zanimiv je seveda SS-ov.
Na testu je, končno, bila kartica in ne tehnologija Kyra II. Testirali so torej Hercules-ov Prophet 4500, ki se ponaša s Kyro II čipom. Ugotovili so, da ima zelo dobre 32bit-ne barve, da je najboljša izbira v kategoriji cena/vrednost, da je 64MB dobra izbira (v primerjavi z 32MB), da ima zelo dober FSAA pogon in seveda, da je PowerVR's Tile Based Rendering zelo dober in uporaben kos tehnologije. Slabo pa je, da nima T&L enote, da je v DirectX-u malo pačasnejša in da ima slabe navijaške sposobnosti. Končna ocena je bila 7.5 točke od 10.

11 komentarjev

Paramedic ::

...zaenkrat, opa(!), zaenkrat (!)...8-O

Paramedic ::

Dobra pogruntavščina, tamle ob strani. Zadnje novice majo zdej še napis koliko je komentarjev+bližnjico do njih. DE BEST:D!No, zdej sem pa prebral in moram reč, da se na te rezultate poščijem! Testirali so v takih resolucijah, ki jih majo DOSovske igre! Naj dajo 1024, 1280, 1600+4×4FSAA, pol bojo dali pa oceno 11/10! Kdo sploh igra v 640? Js nisem niti na bansheeju igral tak. Pa da nima DDR -> če ga pa ne rabi :P dOOh. Pa še pa še...

Jeebs ::

Kokr sm jst prebral tist njihov test bo stvar kr precej dobra... Moti me edino to, da bo za owerclock očitno treba počakat na Kyro III.>:D Tale smajli pa ni mišljen kot del mojga posta, kao da nej bi bil smešn, ampak zato, ker je kartica očitno hudo dobra. :=)

Paramedic ::

Povej kak lahko OCjajo s powerstripom, če sta ram pa gpu sinhrona, nastavijo pa 181/180. Ki je logika. S powerstripom se 100% ne da navijat. Ali pa kompatibilen ni.;(

element ::

Tole je kr dobr tale kyro 2, sam se ga ne splača! :| Počakimo na kyro 3, k bo nadmočna kartica!!! >:D>:D:D:D

Luka Percic ::

Pčakajmo na kyroIIII, ups IV ki bo direkt-x8 friendly!:D

Sumo ::

Jah, cakajmo, cakajmo, cakajmo... Vi bi vsi sam cakali. Ce bi tko razmisljal potem lahko cakate v nedogled, k itak vsak let pride nova kartica vn.

Jeebs ::

To je res, da skoz nove verzije prihajajo ven, ampak vsak ima pravico da se odloči po svoje kaj in kdaj bo kupu. We all make mistakes, remember that! We're just ''stinky'' users...

Dalmatinc ::

jst bom kr tega kupo in nič čakal:D

undefined ::

Sumo, vsake POL leta!

element ::

IceMan, vsake 3 mesce, vsake pol leta vrže nVIDIA vn novo kartico! :D Če pa zdej nabavlaš kartico nabav 3d prophet 4500, drugače počaki na kyro 3! Men res nima smisla menat GeForce 2mx DH pro za kyrota 2jko. Rajš počakam na trojko... :))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Test cenejših grafičnih kartic

Oddelek: Novice / Grafične kartice
282352 (2352) _Mortal_
»

Kaj kupiti...

Oddelek: Kaj kupiti
261540 (1216) ABX
»

Kyro II nima več smisla!

Oddelek: Zvok in slika
241741 (1071) o
»

gf1 vs. kyro II vs. gf2 gts

Oddelek: Kaj kupiti
8811 (692) D.J.
»

GEFORCE2 MX????

Oddelek: Zvok in slika
441870 (1219) YiMMi

Več podobnih tem