» »

Dobre izkušnje s Thermaltakeom

Dobre izkušnje s Thermaltakeom

Tweaker's Asylum - Na Tweakers Asylum je Hawk-Eye napisal novico o zelo prijetni izkušnji s Thermaltakeom - enim izmed vodilnih proizvajalcev hladilnih reber in ventilatorjev za naše kavne mlinčke.

Avtor novice je kar nekaj časa nazaj namreč kupil BlueOrba ter ga namontiral na grafično kartico. Po nekaj časa mu je ventilator začel nagajati, saj je rožljal in slabo hladil. Zato je poslal e-mail z opisom težave na Thermaltake in upal na odgovor.
Po nekaj dneh je dobil odgovor, naj izpolni obrazec na servisnem oddelku na njihovi spletni strani. Tako je izpolnil kratek obrazec in vse skupaj poslal. Čez nekaj dni pa ga je čakal med pošto popolnoma nov BlueOrb-ov ventilator. Pisec je prav navdušen nad Thermaltakeovim potrošniškim servisom... Je možno da obstajajo tudi tako poštena podjetja?

12 komentarjev

rc-car ::

Mogoče se motim, ampak sedaj, ko je na internetu objavljena taka novica, bo začel folk ta servis množično izkoriščati in tam 'naročati' hladilnike.. :\\

||_^_|| ::

najverjetneje res..

_max_ ::

Mal si poglejte email addy tega HawkEye-a... Iz domene je razvidno da dela za stran, kjer med drugim ocenjujejo hardware.. no in recmo da je osebek na oddelku tehnične podpore dobil mail po popitju svoje doze kave.. in pomislil da bi blo to fino za promocijo podjetja..

Morda pa.. narobe sklepam na podlagi lastnih izkušenj servisev in tehničnih podpor.. in so pri Thermaltaku res carji.. v prid tega govori že to.. da imajo pripravljene obrazce za reklamacijo ..

Lee_Nover ::

cak cak cak ... "...za naše kavne mlinčke" .. pa dejte ze nehat no


se sploh zavedate kok butasto izpade to ?


res kretensko .. kaj fali normalno napisanmu textu ? like '.. za naše procesorcke'


od kje sploh primerjava kavnga mlincka s procesorjem ?


k je luni su s svojimi quattrovskimi besedami ga morte pa nadomestit ?


a res hocte jokerju konkurenco delat ?


.. bah .. sam smrad

Sumo ::

Ej Lee_Nover.... PUSI KURAC! >:D

subz ::

he he he

paper ::

dejte ga no srat, ce se pa kdo po jokerju zgleduje je pa iber cepec..
Pa sej joker sploh nima pravice nosit naziva "revija", ker je navadno skropucalo od nekaj listov skp spetih polnih prepotentnega pisanja, ah you got the point..

Neo32 ::

men se je isto nardil z chromeorbom, ventilator je kr crknu pa se vrtel full pocas pa full je zganjal ropot. No in takrat sem luhko popusil 4500 SIT, ker mi ga v trgovini niso hotel zamenjat, ker sem bil kao jest kriv za to. Whatever!:\

BigFoot ::

dejte ga no srat, ce se pa kdo po jokerju zgleduje je pa iber cepec

katera revija pa je dobra po tvojem okusu?

mrTwelveTrees ::



čito prav ma Lee_Nover !

kakšni kavni mlinčki.... dej no, kava in računalnik - dva različna polma !
;((





Justy ::

Ma eni res nic ne kapirate, al ste pa bli na operaciji mozganov...... to je prispodoba....... da ti racunalnik dela kot kavni mlincek.....

Ce je kaj bedasto je tist bab od siske....

Luka Percic ::

Lee_Nover, paper dej ne bodita omejena! Nekaj brezveze se vsajasta. Zakaj mislita da folk povzema ¨določene elemente¨ iz jokerja? Zato ker (navajam paper-ja); ¨je navadno skropucalo od nekaj listov skp spetih polnih prepotentnega pisanja¨? Naj povem; folku je očitno ta način pisanja všeč (lih informotivno; tudi meni), zato se dogaja to in prav je tako.

Ni kaj, prilagodita se, drugega vama ne preostane ali pa naredita vidva revijo ki folku taku všečna da vas bodo posnemali, pa bo:\ .


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zmrzovanje sred špila??

Oddelek: Pomoč in nasveti
5888 (777) cahahopie
»

Tih napajalnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131253 (975) tec
»

Pomankljivosti Blue Orb - a

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271546 (1188) Evil|One
»

Geforce2 MX hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
11973 (750) tomaz255
»

Ugodno BLUE orbi

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
221801 (1353) Tzar

Več podobnih tem