» »

nForceII osnovne plošče na kupu

nForceII osnovne plošče na kupu

AnandTech - Včeraj smo objavili novico o megatestu SiS648 osnovnih plošč, danes pa še podobna novica iz nasprotnega tabora. Na AnandTech so si namreč ogledali kar šest osnovnih plošč za AMD procesorje na trenutno najbolj vročem čipovju, nForceII. Tokrat so testirali osnovne plošče podjetij Abit, Asus, Chaintech, Epox, Leadtek ter MSI. V kolikor ste od vseh testov že malce zmedeni, si le poglejte vse plošče na kupu pod istimi testi. Klik!

Dodatek (15:37): Podoben test so opravili tudi na Digit-Life, kjer so prav tako testirali nekaj podobnih plošč. Hvala boštjanu za to povezavo.

8 komentarjev

boštjan ::

ej a nisem jaz včeraj enega podobnega testa poslal,pa sem dobo za odg.,da je že dovolj testov matičnih plošč???

McHusch ::

Sem pogledal. Tvoja novica je bila v množici poslanih novic z različnimi testi matičnih plošč preprosto spregledana oz. malce površno ter prehitro odslovljena. Se opravičujem, sem dodal ter se ti zahvalil.

alien-w ::

boštjan: to, da bi se objavila tvoja novica sem rekel mchuschu, pa je on napačno objavil, ampak ni problema... smo zrihtal. Sicer pa dej se še malo bolj potrudi če lahko, ker bomo veliko raje tvoje novice objavlali, če bo treba manj popravljati. Sicer je zdej precej bolje, a bi šlo tudi še bolje! Vem da zmoreš!

Zheegec ::

No ja, nisi edini, jaz sem tud od 8Rda+ novico poslal, pa so jo očitn "spregledal". Spet me je minil novice postat, pa glih prjel me je de bi s tem začel (enkrat je bil že isti kurac pred 3 mesci).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

McHusch ::

ALIEN3001: Poslal si vsega pet novic. Ne smeš takoj obupat, če niso vse objavljene, si pač imel smolo s temami oz. kar je pač bilo narobe. Sicer pa, počasi se daleč pride.

boštjan ::

ej mchush ni problema,saj nisem nič zamero le čudno se mi je zdelo.bom pa se še bolj potrudo da ne bo potrebe po popravljanju;)

Zheegec ::

Torej; objavil sem 2 novici, nobena ni bila objavljena. Čez 3 mesece isto, sedaj pa isto. Pa kaj se meni da novice pisat, če pa ni nič iz tega? No, sem ravno en link našel...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

AtaStrumf ::

Fantje mal se bolj potrudite pri pisanju. Men so še vedno vsako objavili z izjemo ene, ki je v parih urah zastarela preden je bila potrjena za objavo. Kolikor jaz vidim so marikatere novice res prehitro skupaj dane in zato je preveč dela z popravljanjem, boljš napisat novico iz nule, pol hočete imeti pa zasluge. tako žal ne gre. Torej raje manj pa kvalitetneje. Recimo moja statistika:

Št. novic: 10
Št. novic / dan: 0.04
Čas zadnje novice: 27.11.2002 19:53:11
Povprečna dolžina novice: 1858 znakov

Kot vidite zelo malo novic, a veliko znakov na novico :D.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SiS648 osnovne plošče

Oddelek: Novice / Matične plošče
82112 (2112) BaRtMaN
»

Smo pridni, kajne?

Oddelek: Novice / Nova vsebina
251895 (1895) Tomi

Več podobnih tem