» »

ATI kupil HydraVision tehnologijo

ATI kupil HydraVision tehnologijo

X-Bit Labs - Mogoče je nekaterim ta novica že znana, vendar jo bom vseeno objavil. Kaj mislite, kateri dve tehnologiji sta zadnje čase potiskali v ospredje Nvidio in Matrox? Odgovor je zelo preprost: Nvidia je blestela s svojo Twin View tehnologijo, in Matrox s svojo Dual Headom. Če odštejemo STMicro, je edini proizvajalec, ki ni imel tehnologije za prikaz na več monitorjih, ostal ATI. Vendar nič več. Tudi ATI hoče iti v korak s časom, zato so z Appian Graphics opravili 2 milijona $ vreden nakup HydraVision programov in tehnologije, blagovne znamke ter nekaterih patentov, ki omogočajo prikaz na večih monitorjih.
Komaj čakam, da vidim, kako se bo nova tehnologija obnesla proti Nvidiini in Matroxovi.

3 komentarji

frudi ::

nVidio je naprej potiskal TwinView??? tista zadeva, ki se najde mogoče na eni promili vseh kartic z nVidiinimi čipi??
go figure... :D

slycer ::

Hm ... Nisem mislil, da je bil Twin View absolutno glavna tehnologija, ki ja Nvidiine kartice potiskala v ospredje. Se je pa gotovo kak uporabnik, ki je rabil sliko na dveh ekranih odločil ravno za Nvidio, če že ne za Matroxov Dual Head.

Radiant ::

Veste kaj pravzaprav to da pisete tu o Appainu kot da se je glih vceraj pojavil ni glih znak seznanjenosti z trgom muliti display managmenta!!Appain obstaja ze dobra 4 leta in je svoj softver ze tudi tak dolgo razvijal!!!Uporabljajo ga vsi SGI in Apple multi display adapteri in je seveda Appainov Hydravision software najbolji na trgu!!!ATI je naredu strategicno pametno potezo z tem da je pokupu ta software in si z tem zavaroval vodilni polozaj na tem trznem sektorju!!!
>:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matrox grafična kartica.

Oddelek: Strojna oprema
262533 (2133) opeter
»

Katero matično ploščo kupiti za killer sistem ?

Oddelek: Kaj kupiti
462008 (1311) SSH
»

Dual DVI GPU

Oddelek: Kaj kupiti
12853 (674) Featur
»

Matrox vs. nVidia

Oddelek: Kaj kupiti
252045 (1701) Daishi
»

Nvidia prevzela 3dfx...

Oddelek: Zvok in slika
491932 (1305) EASYdoor

Več podobnih tem