» »

Slike prihajajočih izdelkov

Slike prihajajočih izdelkov

Slo-Tech - Jože Sadar, nam je poslal dva linka, na strani, kjer so objavljene slike prihajajočih izdelkov, ki jih bomo pri nas vedli nekje v prihodnjih tednih. Ker linka izhajata iz iste strani, ju bom uporabil v eni novici:
  • Prva povezava se nanaša na prihajajočo dvoprocesorsko Iwillovo ploščo DVD266u-RN, ki bazira na Viinem čipovju Apollo Pro 266t, ki podpira DDR SDRAM module in tudi Tualatin procesorje. Čeprav so Tualatin procesorji mrtvi, pa bo mogoče zadovoljila kakšnega lastnika starih Pentium 3 procesorjev. Plošča podpira še Highpointov HPT370 IDE RAID kontroler in zadnje čase precej priljubljeno CMI8378 zvočno kartico.

  • Druga povezava pa se nanaša na prihajajočo Creativovo družino zvočnikov, za katere so pri prej omenjenemu podjetju poskrbeli tudi za nov dizajn

Pa še nekaj, ves spremni tekst je napisan v kitajščini, zato vam (če niste ravno mojster vzhodnjaških jezikov) priporočam on-line prevajalca, kot je Babelfish.

1 komentar

OldSkul ::

Neki moram opomnit.
Tist ko si pravu da je jože Sadar poslal novico,je tle ena napaka.Novice pošiljam jaz ( Tadej Sadar),ampak se na mailu ki ga dobiš pokaže Ime Jože Sadar (Moj fotr).Tako da veste da vam pošiljam te zadeve Tadej Sadar!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tualatin 1300MHz ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101021 (882) Tomay
»

menjava procesorja, kaj narobe?

Oddelek: Strojna oprema
171390 (1080) toni16
»

Asus CUSL2-C Black Pearl-Tualatium?

Oddelek: Strojna oprema
8867 (774) Spajky
»

QDI SynactiX 5EP i815

Oddelek: Strojna oprema
151606 (1457) Buggy
»

Intel BX je kompatibilen z novimi Tualatin procesorji

Oddelek: Strojna oprema
71230 (1062) krucymucy

Več podobnih tem