Forum » Pomoč in nasveti » hercules 3d prophet 4500 64mb
hercules 3d prophet 4500 64mb
badboy ::
s to kartico mam malce problemov, je pa cist nova in instalirane imam najnovejse drajverje z neta.
problem je v tem da med igricam, ko rata malce kompleksno se slika paca...hmm ne paca ... sploh ne vem kako bi povedal. kar zelen in rdec ekran rata ipd...
a sem kej narobe nastimal ali kaj ?
ponavadi pa dela pri prvem zagonu igre pol pa vse slabs. pa to sem probal pri vseh nastavitvar locljivosti pa ni pomoci.
pomagajte prosim
problem je v tem da med igricam, ko rata malce kompleksno se slika paca...hmm ne paca ... sploh ne vem kako bi povedal. kar zelen in rdec ekran rata ipd...
a sem kej narobe nastimal ali kaj ?
ponavadi pa dela pri prvem zagonu igre pol pa vse slabs. pa to sem probal pri vseh nastavitvar locljivosti pa ni pomoci.
pomagajte prosim
info@badboy.bihosting.com
- spremenilo: badboy ()
OrlyTM ::
Mal povej kaj proc/plato/ram maš ... če je kej navito ?
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
hmm .. a si probal z kakšno drugo kartico, če ona dela .. pač, moral boš eliminirat možne krivce ...
Prvi mi padejo na pamet:
lp
OrlyTM
Prvi mi padejo na pamet:
- RAM (vidim, da imaš kombinirano 128 + 256 modula ... domnevam, da si 256 kupil pred kratkim in je cl2 ... če vse to drži, poizkusi odstranit staro 128 palčko)
- Grafična kartica (dobi še en primerek in poizkusi, če se problem ponavlja tudi pri tej)
- Procesor (redko, ampak možnost obstaja ... videl sem athlona 900, ki je deloval povsem pravilno, razen ko si predvajal zvok z directsound outputom in divx-e oz. dvd-je, takrat pa so se začele pojavljati raznorazne težave --- procesor je bil odkrušen !!)
- Vpliv lune (močno neverjetno, but you never know in today's computer busines :))))
lp
OrlyTM
D.J. ::
!!še enkrat preveri če je dobro vstavljena!! v glavnem, men vse dela če ti to ne bo pomagal uveljavi garancijo
Paramedic ::
Probi še referenčne gonilnike, od STM-a; če si že pa proizvajalčeve, od Herculesa.
End transmission.
badboy ::
gonilnike mam herkulesove najnovejse z njihove strani
sej sem zaenkrat vse poslihtal......sedaj mi gta2 deluje povsem normalno tudi pri velikih locljivostih....
odstranil pa sem 128 rama, pa nisem hotel verjeti da je kriv ram
hvala vsem za pomoc !
sej sem zaenkrat vse poslihtal......sedaj mi gta2 deluje povsem normalno tudi pri velikih locljivostih....
odstranil pa sem 128 rama, pa nisem hotel verjeti da je kriv ram
hvala vsem za pomoc !
info@badboy.bihosting.com
D.J. ::
GTA2?? Človek na tej grafični in procesorji ti dela Serious Sam tekoče na 1280 + 2x FSAA; la pa vsaj 1198 4x FSAA, pa quake3, pa pa...
ti pa gta2
NE PODCENJUJ KYROTA!
ti pa gta2
NE PODCENJUJ KYROTA!
Ne, sm že dubu cenej. Tnx anyhow.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje FX5900 v FX5950 U (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5940 (4574) | [_MW_] |
» | Prenosnik ... kupujem ... malo pomoči prosim...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1035) | OrlyTM |
» | GeForce 3 ali Radeon (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4238 (3260) | Radiant |
» | GeForce 3 lastnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1533 (1216) | Loki |
» | Hud problem !!! Nujno !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1137) | roscha |