» »

Umrl tudi StorageReview

Umrl tudi StorageReview

Ars Technica - Današnji mesec pa je res prav katastrofalen, saj bo v hardware skupnosti pustil zares globoke rane. Potem, ko sta nas zapustila odlični Guru3D in dobri Acid Hardware, bodo strežnike ugasnili tudi pri Storage Reviewu, ki nas je dolgo časa razveseljeval z odličnimi članki o medijih za hranjenje podatkov. Storage Review bo prenehal delovati predvsem zaradi finančnih težav, saj je stran vedno delovala v rdečih številkah, sponzorjev pa kar ni in ni hotelo biti dovolj za neprofitno poslovanje strani. Zares škoda. Adijo Storage Review in hvala za vse. Poslovilno pismo.

6 komentarjev

Boky ::

Skoda, skoda skoda......:(:(

Bane_ ::

kva a je to res tako drago al jim je tud vole zmankal!Ali pa jim je kaksna davkarija vsem stopila za vrat da bojo sli vsi v k...! Dobr da mamo nas slo tech upam da ta nau nikol zginu!

hatch ::

Verjetno so se ukinli zato, ker jih je lahko sram da je "storage" strani krepnilo diskovje. (potem so se zgovarjali na to da je zmanjkalo prostora in so POMOTOMA pobrisali prevec stvari)
kreteni pac.

matevzm ::

Bojda je delo zahtevalo celega cloveka, placati ga pa ni moglo.
Podatke so imeli sproti backupirane, a ko so naredili napako in poradirali bazo, se je ta lepo azurirala na backupu. Ups. Skoda je, ker so imeli precej dobre teste.

luni ::

hatch ti lepo pise na strani da ni bila hardverska, ampak cloveska napaka... je tesko prebrat kaj pise?

AtaStrumf ::

Pismo zdaj me bo pa že počasi panika prijela. Tole umiranje strani je pa res preraslo vse meje. Storage Rewiev so se mi zdeli res super in je ful škoda sa jih ni več. Če bo šlo tko naprej, kje bomo pa pol dobili teste Harware-a* V PC Gamerj-u? Oh please, ne me smejat. Al pa v teh naših revijah k so itak vsi podkupljeni. Sranje, je to kar se dogaja.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najtišji 1TB HDD

Oddelek: Kaj kupiti
61771 (1550) marjans
»

Prosim za oceno sestave PC-ja

Oddelek: Kaj kupiti
13843 (673) babylon9
»

Maxtor 120 GB SATA 7200 8MB

Oddelek: Kaj kupiti
11977 (773) TribesMan
»

Je disk WD 300EB OK?

Oddelek: Strojna oprema
7875 (771) yjj
»

Izkazalo se je za resnično...

Oddelek: Novice / Diski
381907 (1907) branko_bm

Več podobnih tem