Forum » Loža » kaj najraj vržete v trebušček
kaj najraj vržete v trebušček
SkIDiver ::
Dejte povedat kaj najraj jeste. Jz mam najraj na tem svetu spaghette z kako made by me omako.
||_^_|| ::
najraj na tem svetu mam:
1. Tatarski biftek
2. pršut + livanjski sir
3. kaviar
4. na čebuli prepražene gobice z jajci
5. puranji zrezek v omaki z gobicami & mozzarelo & pomfri
1. Tatarski biftek
2. pršut + livanjski sir
3. kaviar
4. na čebuli prepražene gobice z jajci
5. puranji zrezek v omaki z gobicami & mozzarelo & pomfri
OrlyTM ::
PIZZA
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
whatson ::
PIZZA in to samo v eni piceriji... (N°1 v MS)
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Binji ::
kasna veliiiiika pica, pohan sir, itd... Kasna cokolada tud nej slaba
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
`DoC ::
Najraj nabašem svoj bušy z:
1. Kitajsko kuhinjo (sweet&sour)
2. Cordon blue z pomfrijem
3. Ptujsko posebno PP
4. Milko kokosovo
so be it:)
1. Kitajsko kuhinjo (sweet&sour)
2. Cordon blue z pomfrijem
3. Ptujsko posebno PP
4. Milko kokosovo
so be it:)
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Jeronimo ::
PIZZA, mesni burek, kitajska hrana, slovenska hrana, francoska hrana, angleška hrana, srbska hrana, ...... hrana, ..........
Torej vse kar gre po mojem požiralniku je neizmerno dobro.
Torej vse kar gre po mojem požiralniku je neizmerno dobro.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
gkovac ::
ej! da bi vas vrag!!!!
a sem mogu it prebrat ta post??? zdej sem pa lacen ratu!
drugac pa je dobre hrane tolk da bi se tezko odlocil za res naj naj boljso... po moje bi res mogu rect spageti z mesno omako iz mletega mesa.... no... kaksne pizze se ne branim... al pa dunajca, horsa, dobrega hamburgerja tut ne... spageti so pa zmeri zakon
lp,SuLc
a sem mogu it prebrat ta post??? zdej sem pa lacen ratu!
drugac pa je dobre hrane tolk da bi se tezko odlocil za res naj naj boljso... po moje bi res mogu rect spageti z mesno omako iz mletega mesa.... no... kaksne pizze se ne branim... al pa dunajca, horsa, dobrega hamburgerja tut ne... spageti so pa zmeri zakon
lp,SuLc
lp,
jeti ::
Kitajska hrana, mehiška hrana, francoska hrana, italijanska hrana,...
...slovenska hrana, domača hrana, vsa hrana, hrana, hrana, hrana.....
matr se rad nažiram, hehe.
...slovenska hrana, domača hrana, vsa hrana, hrana, hrana, hrana.....
matr se rad nažiram, hehe.
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
Cosmo ::
Uf je prevec dobre hrane ko bi jo lahko napisal sem, ne da bi preobremenil server
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Thomas ::
Pečen kozu in mikrokrompir, pomarančna čežana, mikroparadajz v solati, kaštelet ali dingač.
Ampak še bol je pa pekinška raca. Tkole narejena.
Vzameš posebno tolsto, očiščeno raco. Na zadnjem koncu jo zvežeš z dratom, da dobiš ene sorte račji lonc. Not naliješ govejo juho, dodaš raznih začimb in zeljenav. Predvsem ne sme manjkati kolerabca.
Potem za ene par ur zadevo obesiš na žerjavico, da se raca od zunaj peče, notri pa ta juhica počasi vre.
Ko je fertik, je raca zunaj hrustljavo zapečena, znotraj pa natopljena z začimbami in juho.
Slinte se!
Ampak še bol je pa pekinška raca. Tkole narejena.
Vzameš posebno tolsto, očiščeno raco. Na zadnjem koncu jo zvežeš z dratom, da dobiš ene sorte račji lonc. Not naliješ govejo juho, dodaš raznih začimb in zeljenav. Predvsem ne sme manjkati kolerabca.
Potem za ene par ur zadevo obesiš na žerjavico, da se raca od zunaj peče, notri pa ta juhica počasi vre.
Ko je fertik, je raca zunaj hrustljavo zapečena, znotraj pa natopljena z začimbami in juho.
Slinte se!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
ns-miha ::
najboljs za nedeljo je sama zupa.
drugace pa pristne domace jedi, kot so: žganci, kislo zelje pa klobasa, ali pa rečmo pršut pa dobra kapljica za čez. Sploh ne vem kaj se bašete s tistimi kitajskimi kačami, pa z picami. To men obrača do konca !
drugace pa pristne domace jedi, kot so: žganci, kislo zelje pa klobasa, ali pa rečmo pršut pa dobra kapljica za čez. Sploh ne vem kaj se bašete s tistimi kitajskimi kačami, pa z picami. To men obrača do konca !
sovrazim niggerje, zide
kuzifix ::
Ajuj ... Prevec je vsega ... Kar se odraza tud na tezi
Drgac pa kak prazen krompir pa piscanc, rizota, spageti a la moi, ribe, morska hrana ... Za na konc pa salca jagod, malin pa kakih borovnic, pa sladoljed cez
Drgac pa kak prazen krompir pa piscanc, rizota, spageti a la moi, ribe, morska hrana ... Za na konc pa salca jagod, malin pa kakih borovnic, pa sladoljed cez
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
malinavc ::
isto k ROK...
pa še velik bi se našl...
pico, burek (mesni), pleskavico,,...
pa še velik bi se našl...
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Koci ::
pizzo z tono kečapa in jacem, dunajski zrezek z tatarsko, pomfijem in zeleno solato
Panta rei!!
zlickon ::
najbolj obožujem burek (mesni), pleskavico, in kakšen dober ocvrt sir s tatasko omako in solato seveda
sketch ::
Mehiska hrana. Tortilla e hotsauce... mljask.
Aja, pa vojvodinska tut... sarma, pecene paprike, meso iz pace, kozlicek po vojvodinsko (ne vem kako se temu drgac rece...)..
Aja, pa vojvodinska tut... sarma, pecene paprike, meso iz pace, kozlicek po vojvodinsko (ne vem kako se temu drgac rece...)..
Adapt and overcome.
Nemelk ::
ej, tele gurmanske so pa težke! najboljšo hrano se dobi iz domačega štedilnika! čeprav kdaj je tut kak Super ultra mega hiper maxi sendvič dobr!
Nemelk ™
LuiIII ::
Hm, trenutno mi je na misel prisla martinova gos z mlinci in rdecim zeljem in seveda primernim mladim vinom.
Lui
Lui
krucymucy ::
Špeh pa jagode
Sej ne - kak pasulj iz menze - samo se ga mora kuhat najmanj pol kubika naenkrat ....
Pa umešana jajcka s full topljene sira vmes... njam!!!!
Sej ne - kak pasulj iz menze - samo se ga mora kuhat najmanj pol kubika naenkrat ....
Pa umešana jajcka s full topljene sira vmes... njam!!!!
Binji ::
Ujej.. torej pica, zraven LAŠKO al pa ksne zrezke s pirejem
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
TylerDurden ::
1. klapavice na buzari
2. vampi (na tržaško)
3. pizza
4. vse kar vključuje meso, dim in veter.
2. vampi (na tržaško)
3. pizza
4. vse kar vključuje meso, dim in veter.
Let\'s make some soap ...
Tomi ::
Jaz pa ne bi mogel reči, da mi je všeč neka določena vrsta hrane. Raje imam mešano hrano, ki niti ni potrebno, da je oh in sploh, samo je okusna.
metrodusa.blogspot.com
Boško ::
PASULJ!!! Ampak ne kr kak pasulj, ampak MOJ pasulj kuhan zunaj v kotlu iz 20 kg fižola, 10. parov klobas minimum in natanko 19 začimb mora bit not!!!!! Kak pol zgaga peče!!!!
Ka pravte, kdaj bo spek kak party, pa posatvmo štant, pa bote ziher vsi začel pasulj jest!!
L.p.
Ka pravte, kdaj bo spek kak party, pa posatvmo štant, pa bote ziher vsi začel pasulj jest!!
L.p.
[t502] ::
Count me out.
Jaz nimam prevec rad pasulja pa teh zadev...sploh kaksne ne-fino-mlete-domace-klobase ... ick! vse mi gre dobesedno gor ce dam to v usta. Nevem zakaj samo mi domaca hrana ne lezi najboljse :/
Jaz nimam prevec rad pasulja pa teh zadev...sploh kaksne ne-fino-mlete-domace-klobase ... ick! vse mi gre dobesedno gor ce dam to v usta. Nevem zakaj samo mi domaca hrana ne lezi najboljse :/
IR Babun ::
-fajn tenstan krompir in purana v smetanovi omaki s šampinjoni
-pasulj
-pečenga pšanca s pirejem
-sečuansko kokoš s tenstanmu rajžam
-pasulj
-pečenga pšanca s pirejem
-sečuansko kokoš s tenstanmu rajžam
SCREW THE GOVERNMENT
BojlerTM ::
uh.. kje sploh zacet?
evo, kebab se ni nihce napisal..
Kaj se nihce ni jedel pravega turškega kebab-a? Tm nek u romuniji in bolgariji majo najboljše.. mmmm...
No, zdj sm pa lacen..
evo, kebab se ni nihce napisal..
Kaj se nihce ni jedel pravega turškega kebab-a? Tm nek u romuniji in bolgariji majo najboljše.. mmmm...
No, zdj sm pa lacen..
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegeterjanski nasveti-recepti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13653 (4386) | c3p0 |
» | Tega pa ne bom pojedel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20231 (15216) | Gavran |
» | Najljubša hrana, pijača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14735 (13086) | gzibret |
» | McDonald's (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7043 (6383) | blue96 |
» | Pizza z risalnimi žebljičkiOddelek: Loža | 2436 (2165) | Rott-von-weiler |