Forum » Loža » kaj najraj vržete v trebušček
kaj najraj vržete v trebušček
SkIDiver ::
BojlerTM, kje si pa ta topic najdu še.
Si me pa spomnu ne kebab, ki sm ga jedu v Münchnu k jih turki delajo. Mislm kj tko dobrga iz mesa narjenga še nism mel v ustih. Pa tist jogurtov preliv, mal čebulce pa pekoča paprika. Dej neki k sm lačn k 100 bogov ratu
Si me pa spomnu ne kebab, ki sm ga jedu v Münchnu k jih turki delajo. Mislm kj tko dobrga iz mesa narjenga še nism mel v ustih. Pa tist jogurtov preliv, mal čebulce pa pekoča paprika. Dej neki k sm lačn k 100 bogov ratu
Mercier ::
He, he, nevarna tema, kaj? Sem že parkrat htel neki napisat not sam se ne morem odločit kaj najraje jem.
kuglvinkl ::
NekoIme, nostalgija me daje. Take kebabe, kot sem jih jedel v Izraelu (muslimanski del Jeruzalema, še boljše pa sem iztaknil v Betlehemu), verjetno še dolgo ne bom.
Drugače pa odvisno od letnega časa, lokacije, razpoloženja. Če bom šel v hribe bom menda jedel kakšno joto, če v prekmurje mi gibanica in bograč ne gineta, na morju brancin ali list, da ne nakladam.
Drugače pa odvisno od letnega časa, lokacije, razpoloženja. Če bom šel v hribe bom menda jedel kakšno joto, če v prekmurje mi gibanica in bograč ne gineta, na morju brancin ali list, da ne nakladam.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegeterjanski nasveti-recepti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13653 (4386) | c3p0 |
» | Tega pa ne bom pojedel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20231 (15216) | Gavran |
» | Najljubša hrana, pijača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14735 (13086) | gzibret |
» | McDonald's (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7043 (6383) | blue96 |
» | Pizza z risalnimi žebljičkiOddelek: Loža | 2436 (2165) | Rott-von-weiler |