The inquirer - Pod imenom Matrix Vibe, bi si marsikdo predstavljal kakšno dance, trance ali techno glasbeno vižo, a zares to ime za muziko ni. Naravnost povedano je to USB vibrator za ženske (morda tudi za nekatere moške). Da, dildo, umetni tresoči se falus, igrača za izvabljanje ženskih (in moških) krikov naslade itd. Vklopi se ga v prosto USB režo in že vibrira. Seveda pa lahko izbirate med desetimi različnimi hitrostmi, glede na tip vrhunca, ki ga želite doseči. A USB je samo za napajanje, torej se lahko krmiljenju preko računalnika odpovemo - nič tresenja po ritmu glasbe ali "ForceFeedbacka" v novem Larryju ali Luli. 30 funtov.
Precej bebavo bi bilo imeti tak vibrator v (BTW, naslov novice je malo zgresen, dildo ne vibrira, dildo je samo dildo. ;> Vibratorji vibrirajo, ne, ni isto... to sta dve stvari...) katerikoli telesni odprtini, sploh ko se kabel vlece za tabo... ... in potem osebek oddivja od mize k oknu, pa potegne cel kompjuter za sabo.
Se da kupiti non computerised wireless remote controlled vibrators, z keychain remote control-om, ki ima domet dva metra in vec...
Mogoce, ce bi ta zadeva imela bluetooth ali pa kar WiFi interface, pa svoj IP... ;> Imagine DDOSing that! ;>
Razveselite svoje drage. Darilo, ki ga izdelamo sami, je bolj osebno kot kupljeno.
Torej:
Rumenjak od Kinder jajčka (brez vsebine). Majhen elektro motor. Ekscenterčer za na os motorčka. Silikon v katerega zalijemo končni izdelek. Kakšna ledica, da se bo ***** svetila. Potencimeter. Drobni inventar. OK za ostalo naj me dopolni kakšen štromar. Seveda lahko napajanje izvedete na več načinov, od katerih je USB le eden, je pa zanimiv (vtičnica za avto vžigalnik, mobitel... Doma narejena darila so vedno dobro sprejeta.
Hm USB... Malo poglejte sodelavke (in sodelavce) po pisarnh, če se katera(i) skrivnostno smeji.
Ja sam da maš pa modrozobi vibrator, bi znala bit pa kr fajn stvar. Ženske bi se šetale po pisarni in hkrati doživljale... Produktivnost dela bi se zihr dvignla!
Pa zravn paše še software za navijat vibrator. Pol bi pa mel VibraMark2004, ki bi meru produktivnost vibratorja!
LOL, VibraMark2004. Zdej pa ker je to slo-tech, ze cakamo nase vrle natego****e, ups, navijalce, da bi naredl kak OC. Je ze kdo navil na enajsto stopnjo?
ja valda...al pa ce bi zensko spodi kr na ene 60v prklopu....
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Prav zanimivo je brati vaše komentarje, me pa zanima kaj ima o tem povedati ženski del (1% ali celo več :P ) Slo-techa Mislim da so zaenkrat takšne zastarele napravice na baterije še vedno bolj "priročne" kot pa USB vibrator
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Reviewer: Kay Reeves who is 31 and in a relationship My boyfriend bought me this vibe and I really didn?t think it would be up to much! I was so surprised when we plugged it into my laptop. It?s great! The different vibration settings mean I can change the buzz it gives my button in a flash. The heavy pulse of one pattern actually gave me a huge orgasm before my boyfriend could get in me! I swear I could feel it even in my nipples. The patterns are very varied and really excellent. I love it and he does too.
Ha, ha to je pa res smešno! Kaj so si sposobni zmislit tile PR-jevci!
Drugače je pa tale Thomasova zlinkana ideja, samo še ena utopična fantazija, ki so jo sposobni zmisliti, samo....... kako naj rečem, pač Thomas in druščina.
Svet je malo preveč komplexen, da bi ga lahko ena taka igračka zasužnjila. To radi pozabljate pri teh vaših izletih v tehnološko prihodnost. Svet ni samo ZDA, EU in JP in ni samo iz ene sorte ljudi.
Osebno si ne morem predstavljat kako bi lahko taka igračka nadomestila moj ... .
Sam kaksne eni modeli prbijajo!!!Jao nesposobnezi....usb prklucek je etq samo zarad napajanja...ne wem kako bi wi to stwar napajal prek wirelessa al pa brek bluetootha???Mislm res totalno bad... Lp