Forum » Loža » Seje vlade
Seje vlade
Tomi ::
Ko takole poslušam dnevnoinformativne oddaje, je ponavadi govora tudi o vladnih sejah. Kot večnega radovedneža me je začelo zanimati, kaj sploh pomenijo vsi tisti pridevniki pred imeni, pa nisem nikjer našel.
Torej, kaj pomeni dopisna seja in kaj korespondenčna ( če je sploh razlika ).
Hvala naprej.
Torej, kaj pomeni dopisna seja in kaj korespondenčna ( če je sploh razlika ).
Hvala naprej.
metrodusa.blogspot.com
Thomas ::
Gre za power strugle. Če maš ti sejo vlade, na kateri ni zunanjega ministra, ker je ta ravno v Rusiji, daš na glasovanje predlog zakona o šolstvu, za katerega veš, da bi mu on nasprotoval.
Preden parlament sprejme tak zakon, boljš da tega ministra ni nazaj, zato ga pošlješ še na Kitajsko kot posrednika v veliki nuklerani krizi med Kitajsko in ZDA. V senci svoje pomembnosti kot rešitelj sveta - požre dol, da ko bo spet profesor, ne bo imel tolk študentk.
Če si ministrski predsednik pač tako žongliraš, če želiš, da (katerakoli) država sploh obstane.
Dopisne seje organiziraš takrat, ko se moraš znebiti kmetijskega ministra. V Rusijo ga ne moreš poslat, saj ti ga lahko postavijo za direktorja kakšnega kombinata - rabil ga boš še pa krvavo, ko boš moral alocirati velik del proračuna v njegovo ministrstvo, od koder boš pa 50% tega denarja lahko kadarkoli dobil, če ga boš rabil.
To ga pa boš - men verjemi, Tomi.
Preden parlament sprejme tak zakon, boljš da tega ministra ni nazaj, zato ga pošlješ še na Kitajsko kot posrednika v veliki nuklerani krizi med Kitajsko in ZDA. V senci svoje pomembnosti kot rešitelj sveta - požre dol, da ko bo spet profesor, ne bo imel tolk študentk.
Če si ministrski predsednik pač tako žongliraš, če želiš, da (katerakoli) država sploh obstane.
Dopisne seje organiziraš takrat, ko se moraš znebiti kmetijskega ministra. V Rusijo ga ne moreš poslat, saj ti ga lahko postavijo za direktorja kakšnega kombinata - rabil ga boš še pa krvavo, ko boš moral alocirati velik del proračuna v njegovo ministrstvo, od koder boš pa 50% tega denarja lahko kadarkoli dobil, če ga boš rabil.
To ga pa boš - men verjemi, Tomi.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
ChiefThunder ::
Thomas: Na forumu si znan po svojem obsežnem znanju in modrosti. Moje vprašanje: od kje ti to?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Thomas ::
To me sprašujejo že od mojega sedmega leta naprej ... pa še zdaj ne znam odgovoriti na to.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Francija sama v obdavčitev velikih tehnoloških podjetijOddelek: Novice / Ostale najave | 10990 (8852) | MrStein |
» | "Matematični zakoni so lepi, a v Avstraliji veljajo samo avstralski zakoni"Oddelek: Novice / Varnost | 16518 (11660) | poweroff |
» | Ustavnost zakona (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15716 (14304) | St235 |
» | Šturm: Omejitev za sodnike in tožilce (beri: omejitev za odvetnike)Oddelek: Problemi človeštva | 2745 (2014) | MadMicka |