Slo-Comp - Nepogrešljiv pripomoček pri delu z datotekami in arhiviranjem je vsekakor arhivar. Na najbolj razširjenem operacijskem sistemu je najbolj priljubljen WinZip, ki je dočakal različico 9.0. Glavne novosti so napredno šifriranje AES z 128- in 256-bitnimi ključi, 64-bitna oblika datotek ZIP, ki dopušča arhiviranje skorajda neskončne množice datotek, in učinkovitejša kompresija. Klik!
Sicer lep programček z lepimi ikoncami,ampak ga povozi 7-Zip,ki podpira vse formate WinZIP 9 (vključno z novim načinom stiskanja -> Deflate64),tako da je nekako nesmiselno,Deflate64 pa tud ni nevem koliko boljši od navadnega Deflate algoritma. Če pa omenim še LZMA... Ah pustmo stat...
Poklićite me, ko se ga dalo uporabljat za vse kompresije, naprimer rar in ace. Do takrat mi ne koristi nič bolj kot Compressed folder. Ta winzip nisem dajal gor že kake 5 let.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
A je mogoče že kdo naredu test različnih programov za kompresijo? Mislm, ker me ful zanima kako se kateri obnese. Sm pred par dnevi že spraševal na forumu.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!