Forum » Zvok in slika » Detonatorji gredo naprej, brez pogledov nazaj!
Detonatorji gredo naprej, brez pogledov nazaj!
R@C@ ::
Kako moram zmeraj znoret, ko testiram novejše detonatorje, kva delam narobe. Novejši detonatorji npr., danes sem testiral 12.90, so hitri k sam hudič, tudi igre delajo zelo tekoče, razen tistih dveh s katerimi vedno brezupno testiram nove detonatorje.
Z igrama MIdtown Madness 2 in Mercedes Benz Truck racing, se prav lepo vidi da nekaj ne štima z novejšimi detonatorji od serije 6X, saj dobijo pri prvi igri avtomobili votla kolesa, ter zmazane texture neba in okolice, pri drugem, pa se vidi samo senca avtomobila in sivo ozadje. V čem je fukin fora. Detonatorji 6.50 ki jih imam zdaj so zelo zelo švoh pri MARK2001 testu Points sprites (vrteč kip konja), saj je razlika z novejšimi driverji več kot opazna, da ne govorim o FPSjih.
Levi so k kura* teli Drajvermejkerji, k ne znajo neki ornk uštimat.............sem kr mal skeptičen do GF3!
Z igrama MIdtown Madness 2 in Mercedes Benz Truck racing, se prav lepo vidi da nekaj ne štima z novejšimi detonatorji od serije 6X, saj dobijo pri prvi igri avtomobili votla kolesa, ter zmazane texture neba in okolice, pri drugem, pa se vidi samo senca avtomobila in sivo ozadje. V čem je fukin fora. Detonatorji 6.50 ki jih imam zdaj so zelo zelo švoh pri MARK2001 testu Points sprites (vrteč kip konja), saj je razlika z novejšimi driverji več kot opazna, da ne govorim o FPSjih.
Levi so k kura* teli Drajvermejkerji, k ne znajo neki ornk uštimat.............sem kr mal skeptičen do GF3!
Huey P ::
Za Midtown Madness je znano, da na čipu GeForce (katerikoli) šteka...
..::DOOM III: The Legacy::..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Midtown Madnessom 2?Oddelek: Igre | 917 (809) | jedateruk |
» | Uporabnikov test DetonatorjevOddelek: Novice / Grafične kartice | 2207 (2207) | tejo |
» | Nividin Detonator 12.*Oddelek: Strojna oprema | 1256 (984) | linker |
» | Kratka raziskavicaOddelek: Novice / Grafične kartice | 2129 (2129) | R@C@ |
» | novi detonatori 11.00Oddelek: Zvok in slika | 1711 (1269) | tejo |